Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fihalhohi Island Resort

de la
5347 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.06.2024 - 24.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Fihalhohi este ultima insula din South Male si se afla pe margineasud-vestica a atolului, la aproximativ 28 km distanta de Aeroportul InternationalMale. Transferul se face cu barca cu motor si dureaza aproximativ 45 de minute.
Fihalhohi Island Resort, este un loc cu adevarat idilic in care mintea sicorpul se revigoreaza si unde poti descoperi paradisul subacvatic.
Hotelul dispune de: restaurant, bar, Internet wifi, piscina, centru SPA,scoala de scufundari cu certificat PADI, zona de recreere, centru de informareturistica.
Centrul Huvandhumaa Spa ofera ( serviciile sunt contra cost): masaj balinez, masaj oriental, masaj suedez, masaj tailandez, masaj cu pietrefierbinti, sauna, jacuzzi, masaj cupping, masaj facial, detoxifiere, exfoliere,masaj de relaxare, maniciura, pedichiura si tratamente faciale si ale parului
Centrul de scufundari Fiha Dive ofera:
Gratuit pentru incepatori si necunoscatori: 10 minute de scufundari in fiecare zi, de la ora16:30 in laguna de langa debarcaderul principal cu indrumarea unui instructor,la o adancime maxima de 1 metru.
Contra cost: celelalte servicii de scufundari, obtinerea certificatelor
Restaurante si baruri:
Resortul dispunede un restaurant principal, Palm Grove, unde se servesc mesele principale si de3 baruri:
  • Fishermans Bar
  • Blue Lagoon Bar
  • Beach Hut
Hotelul dispune de 150 spatii de cazare, din care 138 de camere cu vederela gradina sau mare si 12 vile pe apa.
Toate camerele au apa desalinizata calda si rece, uscator de par, prosoapede baie si de plaja, seif, mini bar, aer conditionat si ventilator controlateindividual, telefon si terasa/balcon privat.
Tipuri de camere:
Classic Room: cameresemidecomandate, 25 m, vedere lagradina, pot acomoda 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii, aer conditionat,ventilator, minibar ( contra cost), sticle cu apa, telefon, seif, uscator depar, prosoape, dus, produse de baie, ceai/cafea
Confort Room: camere in stilduplex, 27 m, vedere la gradina sau partialla ocean, pot acomoda 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii, aer conditionat,ventilator, minibar ( contra cost), sticle cu apa, telefon, seif, uscator depar, prosoape, dus/cada, produse de baie, ceai/cafea
Premium Room: unele cameresunt in stil duplex si sunt localizare in partea de nord a insulei, 27 m, vedere partiala la ocean, pot acomoda 3 adultisau 2 adulti si 2 copii, aer conditionat, ventilator, minibar ( contra cost),sticle cu apa, telefon, seif, uscator de par, prosoape, dus/cada, produse debaie, ceai/cafea, halat de baie, papuci si TV.
Water Villas: priveliste uimitoare,cu acces direct, de pe terasa acestora, la laguna, 37 m, vedere partiala laocean, pot acomoda 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil, aer conditionat,ventilator, minibar ( contra cost), sticle cu apa, telefon, seif, uscator depar, prosoape, dus/cada, produse de baie, ceai/cafea, halat de baie, papuci siTV.

Locatie