Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Centara Grand Island (Ari Atoll)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest complex este situat pe o insulă retrasă, la 25 de minute de zburat cu avionul de Male. Complexul are o plajă luxoasă şi unităţi de cazare construite deasupra apei, cu vedere spectaculoasă la ocean. Oferă, de asemenea, un centru spa și de yoga. Vilele de la Centara Grand Island Resort & Spa Maldives sunt moderne și includ baie mare cu duş cu efect de ploaie și cadă obișnuită sau cadă spa. Toate unitățile de cazare au TV cu ecran plat cu canale prin satelit și canale chinezești, ceainic electric și internet de mare viteză. Centara Grand Island oferă mai multe restaurante care servesc mâncăruri asiatice şi occidentale ce pot fi savurate și în aer liber. De asemenea, vă puteți delecta zilnic cu micul dejun cu șampanie servit la restaurantul Reef. În plus, complexul pune la dispoziție o piscină, facilități de sporturi de apă, un club pentru copii şi un centru spa. Proprietatea are personal care poate comunica cu oaspeții în limba chineză și poate organiza excursii și activități zilnice, cum ar fi scufundări și snorkeling.

Localizare Hotel

Acest complex este situat pe o insulă retrasă, la 25 de minute de zburat cu avionul de Male. Complexul are o plajă luxoasă şi unităţi de cazare construite deasupra apei, cu vedere spectaculoasă la ocean. 

Facilitati Hotel

Complexul are o plajă luxoasă şi unităţi de cazare construite deasupra apei, cu vedere spectaculoasă la ocean. Oferă, de asemenea, un centru spa și de yoga.

Centara Grand Island oferă mai multe restaurante care servesc mâncăruri asiatice şi occidentale ce pot fi savurate și în aer liber. De asemenea, vă puteți delecta zilnic cu micul dejun cu șampanie servit la restaurantul Reef.

În plus, complexul pune la dispoziție o piscină, facilități de sporturi de apă, un club pentru copii şi un centru spa. Proprietatea are personal care poate comunica cu oaspeții în limba chineză și poate organiza excursii și activități zilnice, cum ar fi scufundări și snorkeling.

Facilitati Camere

Vilele de la Centara Grand Island Resort & Spa Maldives sunt moderne și includ baie mare cu duş cu efect de ploaie și cadă obișnuită sau cadă spa. Toate unitățile de cazare au TV cu ecran plat cu canale prin satelit și canale chinezești, ceainic electric și internet de mare viteză.

 

Deluxe Overwater Villa

Dimensiune 87 m²
 

Duplex Beach Villa

Dimensiune 159 m²

Family Overwater Villa

Dimensiune 93 m²

 

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Restaurant
Room Service
Bar
Seif
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sporturi
Babysitting
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie