Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bine: 7.1 Booking.com Beneficiind de o pozitionare de invidiat, in centrul istoric al orasului Funchal, la aproximativ 600 m de faleza si 20 km distanta fata de aeroportul din Madeira, cei care aleg sa se cazeze in hotelul Windsor se pot bucura de o priveliste impresionanta si pot aprecia pe deplin atractiile cele mai cunoscute ale orasului si frumusetea naturala a zonei istorice. Personalul prietenos si serviciile de calitate fac din acest hotel de 4 stele o optiune atractiva pe tot parcursul anului.

Localizare:

Windsor este un hotel de 4 stele situat in centrul istoric al orasului Funchal, la aproximativ 600 m distanta fata de plaja si la 20 km fata de aeroportul din Madeira.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de 67 camere, parcare, restaurant, bar, piscina exterioara, internet wi-fi (contra cost), spalatorie (contra cost).

Facilitati camere:

Decorate in culori pastelate si cu mobilier din lemn, camerele sunt dotate cu baie cu dus si cada, uscator de par, televizor si telefon, iar contra cost se mai poate beneficia de internet wi-fi, minibar si seif.

Sport & Divertisment:

Turistii se pot relaxa la piscina sau pe terasa echipata cu sezlonguri, de unde pot admira privelistea spectaculoasa a orasului.

Drinks & Food:

In timpul sejurului, turistii se pot bucura atmosfera prietenoasa si primitoare oferite de restaurantul si barul hotelului Windsor. In fiecare zi, intre orele 7 si 10, turistii au la dispozitie un bufet suedez care ofera diverse branzeturi, cereale, produse de patiserie, gemuri traditionale, salate de fructe, cafea si ceai.  La pranz si cina, acestia pot alege dintr-o gama variata de preparate cu specific local, iar diversele gustari si bauturi pot fi servite la barul pe care hotelul il pune la dipozitia lor.

Cina Festiva de Revelion este tip bufet, cu sampanie si stafide la miezul noptii pe terasa hotelului pentru a admira focurile de artificii.