Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Cliff Bay


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere hotel
Hotelul The Clif Bay este localizat pe Estrada Monumental, langa promenada si zona de shopping, pe un promontoriu cu acces direct catre mare. Aeroportul din Funchal este localizat la numai 17 km distanta fata de hotel.
Facilitati hotel
Recent renovat in anul 2018, hotelul are 9 etaje si detine un total de 202 camere. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24h, lobby bar, 3 lifturi, aer conditionat, seif, coafor, parcare, 3 restaurante dotate cu aer conditionat, 2 baruri, acces internet wireless, room service, servicii de spalatorie, piscina cu apa sarata, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, pool bar, masa de tenis, fitness, centru spa cu masaj, sauna, baie cu aburi si hamam, muzica live, servicii babysitting.
Descriere camera
Camerele sunt mari, au balcoane private, paturi spatioase cu saltele inalte, acces internet wireless, televizor cu peste 120 de canale TV, room service 24h, facilitati pentru preparerea ceaiului sau cafelei, produse de baie Rituals, seif, halate de baie, mini-bar.
Suitele si camerele Top Floor ofera si mai multe beneficii: sunt mai spatioase, cu flori naturale, se ofera fructe si vin la sosire, apa si sucuri, servirea micului dejun la restaurantul Il Gallo DOro.
Tipuri de camera:
->Superior Top Floor Funchal Bay View: localizate la etajele 6-10, cu vedere catre Golful Funchal si mare, au supratata de 30-36 mp, 2 paturi queen sau un pat dublu.
-> Standard room: sunt localizate intre etajele 4 si 7, si au vedere la gradina sau catre intrarea in hotel, au suprafete de 30-36 mp, 2 paturi queen sau un pat dublu.
-> Sea view room: sunt localizate intre etajele 1 si 5, amplasate spre sud sau sud-vest, au supafete de 30-36 mp, 2 paturi queen sau un pat dublu.
-> Funchal Bay view: localizate la etajele 1-5, cu vedere catre Golful Funchal, la mare sau la port, au suprafata de 30-36 mp, 2 paturi queen sau un pat dublu.
-> Superior Top Floor: sunt localizate la etajele 6-8, spre sud sau sud-vest, au o suprafata de 30-36 mp, 2 paturi queen sau un pat dublu.
-> Side sea view: sunt localizate la etajele 1-4, amplasate spre sud sau sud-vest, au o suprafata de 30-36 mp, 2 paturi queen sau un pat dublu.
-> Junior Suite: amplasate la etajul 3, cu vedere catre oras si port, au o suprafata de 40 mp, 2 paturi queen sau un pat dublu.
Executive suite: sunt localizate la etajele 5-8 (1 suita pe etaj), au vedere catre sud-vest, au suprafata de 68 mp, 2 paturi queen sau un pat dublu.
Peninsula suite: 112 mp, 2 paturi queen sau un pat dublu.
Atlantic suite: 61 mp, 2 paturi queen sau un pat dublu.
Family room: 42 mp, 2 paturi king size.
Family room Funchal Bay View: 42 mp, 2 paturi king size.