Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere hotel
Hotelul Sentido Galosol este localizat in statiunea Canico de Baixo, pe coasta de sud a insulei Madeira, la numai 15 minute distanta de aeroport si de capitala insulei, orasul Funchal.
Facilitati hotel
Renovat in anul 2017, hotelul Sentido Galosol are 3 etaje si este format dintr-o cladire principala si 2 cladiri adiacente. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie, lobby, 3 lifturi, aer conditionat, sef, coafor, mini-market, parcare, 3 restaurante dotate cu aer conditionat, 2 baruri, acces internet wireless, servicii de spalatorie, 2 piscine exterioare, piscina principala are sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, pool bar, biliard, badminton, tenis de masa, centru spa cu saun,a hamam, baie cu aburi si masaj, programe de animatie pentru adulti si pentru copii. La 50 m distanta fata de hotel se gaseste un centru pentru sporturi de apa iar terenul de golf este situat la aproximativ 8 km de hotel.
Descriere camere
Hotelul detine 124 de camere si suite cu vedere la ocean si la gradina, localizate in cladirea principala si cele 2 cladiri adiacente. Toate camerele sunt decorate in stil modern, inspirat de natura insulei. S-au folosit materiale precum lemn si rachita si o selectie de culori calde precum portocaliu si culoarea nisipului. Camerele sunt dotate cu acces internet wireless, televizor, aer conditionat centralizat, balcon. Minibarul, fierbatorul de apa si seiful sunt contra cost.


Locatie