Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAVOY SACCHARUM RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Superb 9/10 Booking.com Savoy Saccharum Resort & Spa - Hedonist Desigh Resort, a fost conceput intr-un cadru natural pitoresc care va va permite sa va bucurati atat de mare, cat si de munte. Recomandam camerele cu vedere partiala sau directa la ocean!

Localizare

Hotelul este localizat langa marina din localitatea Calheta, pe plaja cu acelasi nume, intre munți și Oceanul Atlantic, la aproximativ 34 km de centrul orasului Funchal.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 175 camere, 6 apartamente si 62 de apartamente, fiecare camera avand designul realizat de un artist local, pe o tema inspirata de trestia de zahar. Spa-ul cu 4 camere de tratament, 1 sauna, 1 baie turceasca, 1 jacuzzi, 1 camera de relaxare cu perete de sare, 1 piscina interioara, dus cu senzorial, centru de masaj, sala de sport, fitness club, 3 piscine in aer liber (una pentru copii), cateva restaurante cu si baruri specific local si international, inclusiv o zona de barbeque langa piscina, teren squash, sala de sport, club pentru copii, spalatorie, lounge privat pentru apartamente si camere superioare, parcare privata, camera pentru oaspetii cu mobilitate redusa, receptie 24 ore, 2 sali de intalniri si conferinte (Sala Canavial: 200 persoane si Sala Arcos: 120 persoane, 1 sala de evenimente (Sala Melaço: 200 persoane), securitate 24 ore, acces gratuit Wi-Fi.  Accesul la Spa este contra cost si este permis persoanelor cu varsta peste 16 ani.

Facilitati camere

Balcon, satelit TV, telefon, seif, aer condiţionat, baie cu dus, uscator de par (la cerere), articole de toaleta gratuite, minibar, WiFi gratuit.

ATENTIE! Camerele standard au vedere la curtea interioara a hotelului!

Sport si divertisment

Teren squash, 3 piscine in aer liber (una pentru copii), 1 piscina interioara incalzita, 1 jacuzzi, 1 sauna, 1 baie turceasca, sala de sport.

Drinks & Food

Hotelul dispune de 3 restaurante: Alambique (a la carte cu specific local si international), Engenho (bufet tematic mediteranean, italian, traditional etc), Barbecue Trapiche (situat la etajul 8 langa piscina principala). Cele 5 baruri ofera servicii excelente: Rhum Bar la intrarea in hotel, Garapa Bar situat la etajul al doilea langa piscina, Grog Bar situat la etajul 8, ofera zilnic spectacole, Fly Lounge Bar pentru cei care prefera o zona mai linistita, Calhau Bar la plaja (in sezon).

Cina Festiva include si transferul la Funchal pentru a viziona si asista la magicul si renumitul foc de artificii.

Facilitati copii

Kid’s club pentru copii de diferite varste si piscina pentru copii.

Spa & Wellness

Spa cu 4 camere de tratament, 1 sauna, 1 baie turceasca, 1 jacuzzi, 1 camera de relaxare cu perete de sare, 1 piscina interioara, dus cu senzorial, centru de masaj. Accesul la Spa este contra cost si este permis persoanelor cu varsta peste 16 ani. Pentru oaspetii din camerele Premium si Suites accesul la Spa este gratuit.