Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAVOY GARDENS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Fabulos : 8.8 Booking.com Boutique hotel de 4 stele, amplasat pe coasta sudica a insulei portugheze, in statiunea Funchal, la o distanta de 130 m de cel mai apropiat restaurant cu specific traditional-Casa da Quinta, 260 m de cea mai apropiata statie de autobuz, in apropierea falezei Lido si aprox 3km de centrul istoric al orasului Funchal, la 23 km de Aeroportul Madeira. Hotelul este ideal pentru turistii care vor sa practice multiple activitati sportive si in acelasi timp sa fie aproape de centrul istoric al orasului si de principalele obiective culturale, magazine si restaurante traditionale. Savoy Gardens a obtinut doua certificate de excelenta in anul 2014 (Holiday Check, Trip Advisor).

Localizare:

Savoy Gardens este amplasat in statiunea Funchal, la o distanta de 130 m de cel mai apropiat restaurant cu specific traditional (Casa da Quinta), 260 m de cea mai apropiata statie de autobuz, 600 m de supermarket, 1km de aleea de promenada Lido, la 3,3 km de cea mai apropiata plaja (Praia Formosa), 3,7 km de centrul istoric al orasului cultural Funchal si la 23 km de Aeroportul Madeira.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de un numar de 119 de camere oferind pentru turisti urmatoarele facilitati: restaurant, 3 baruri, club de noapte, piscina in aer liber, terasa, gradina, golf, sah, masa de tenis si de biliard, shuffleboard, darts, camera jocuri, animatie, servicii SPA, servicii concierge,  magazin suveniruri, parcare privata, bucatarie, spalatorie-curatatorie, room service, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, spatiu fumatori, aer conditionat, internet Wifi gratuit.

Facilitati camere:

Savoy Gardens ofera pentru fiecare camera: aer conditionat, balcon/terasa cu vedere la ocean sau munte, baie completa, fierbator cafea, minibar, TV, telefon fix, internet Wifi gratuit si seif. 

Sport & Divertisment:

Pentru destinderea si relaxarea turistilor hotelul dispune de urmatoarele facilitati : club de noapte (Magnolia) cu animatie, piscina in aer liber ce ofera o vedere panoramica la ocean si dotata cu terasa si bar, gradina, golf, sah, masa de tenis si de biliard, shuffleboard, darts, camera jocuri si servicii SPA  (jacuzzi, centru sportiv).

Drinks & Food:

Serviciile de alimentatie sunt oferite in cadrul unui restaurant (Laurissilva) ce ofera preparate traditionale in regim A la Carte. In cele 3 baruri (Palmeira, Cica Coktail Bar, piscina) turistii pot savura sortimente variate de bauturi calde, alcoolice, sucuri naturale si cocktail-uri tropicale.