Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PESTANA ROYAL PREMIUM ALL INCLUSIVE OCEAN & SPA RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel redeschis in 2017, fostul hotel Madeira Regency, preluat de curand de lantul international Pestana, este situat in zona Sao Martinho din capitala Funchal, la 600m de piscinele naturale Pocas do Gomes, 17 km distanta de Aeroportul International si 3.5 km de port. Se ofera gratuit Internet WiFi. Recomandat de Cocktail Holidays pentru ALL INCLUSIVE!

Localizare:

Hotel redeschis in 2017, parte a lantului international Pestana, este situate in zona Sao Martinho din capitala Funchal, la 600m de piscinele natural e Pocas do Gomes, 17 km distanta de Aeroportul International si 3.5 km de port. Se ofera gratuit Internet WiFi. Recomandat de Cocktail Holidays pentru serviciile ALL INCLUSIVE!

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de piscina in aer liber, centru fitness, 2 restaurante, bar, spa, masaj, snack bar, teren de tenis, animatie, mini golf si WIFI gratuit.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu LCD, baie, aer conditionat si seif, uscator de par, cosmetic, minibar, Internet Wi Fi, ferestra sau balcon, fucntie de tipul camerei alese.

Drinks & Food:

In cadrul hotelului exista restaurante a la carte, snack bar, bar.
Conceptul All Inclusive
Restaurante si baruri: Mic dejun 07.00-11.00; gustari 11.00-19.00; pranz bufet 12.30-14.30; gustari 12.00-15.30; cina bufet 19.00-22.00. Restaurante a la carte cu rezervare 19.00-22.00.
Sunset bar, Primavera Bar – bauturi alcoolice si nealcoolice locale, servite la pahar/ceasca.
 

Sport & Diverstisment:

Sala fitness, piscina exterioara adulti, pentru copii, piscina acoperita, billiard, mini golf.