Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PESTANA OCEAN BAY

de la
2127 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine: 8.0 Booking.com Hotel de 4 stele amplasat pe coasta sudica a insulei portugheze Madeira, fiind situata pe una dintre cele mai frumoase faleze din arhipelag (Praia Formosa) din Funchal Hotelul se afla la o distanta de 500 m de cea mai apropiata statie de autobuz, 6,5 km de centru statiunii Funchal si la 23 km de Aeroportul Madeira. Hotelul beneficiaza de o localizare excelenta, fiind ideal pentru turistii care vor sa aiba o vacanta de neuitat alaturi de familie. Hotelul ofera ALL INCLUSIVE!

Localizare:

Pestana Bay este amplasat pe coasta sudica a insulei portugheze Madeira si beneficiaza de o pozitie excelenta, aflandu-se la o distanta de 500 m  de cea mai apropiata statie de autobuz, 6,5 km de centru statiunii Funchal, si la 23,2 km de Aeroportul Madeira.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de 202 de camere oferind pentru turisti urmatoarele facilitati: restaurant bufet, 2 baruri,  acces direct la plaja, piscina in aer liber pentru adulti, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, sah, biliard, tenis, golf, animatie, sporturi nautice, pescuit, gradina,  servicii SPA , centru de afaceri dotat cu internet, servicii concierge, servicii rent-a-car, parcare privata gratuita, transfer aeroport (contra cost), servicii spalatorie-curatatorie, room service, aer conditionat, internet Wifi gratuit in zona publica.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, balcon, baie completa, minibar, uscator de par, telefon fix, TV si  seif (contra cost) . Hotelul ofera servicii de curatatorie-spalatorie si room service.

Sport & Divertisment:

Pentru destinderea si relaxarea turistilor hotelul dispune de urmatoarele facilitati : acces direct la plaja, piscina in aer liber pentru adulti, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, sah, biliard, tenis, golf, animatie, sporturi nautice (diving, waterskiing, plimbari cu barca), pescuit, gradina si  servicii SPA (jacuzzi, baie turceasca, sala fitness, servicii masaj, sauna, tratamente infrumusetare).

Drinks & Food:

Serviciile de alimentatie sunt oferite in cadrul unui restaurant  (Arequim) unde turistii pot experimenta preparate inedite cu specific mediteranean si international. In cadrul barului de la piscina turistii pot savura bauturi si cocktail-uri variate. In Arlequim Bar turistii se pot destinde ascultand muzica live iar in fiecare seara hotelul organizeaza show-uri pentru incantarea acestora.

Facilitati copii:

Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina si un loc de joaca special amenajate pentru ca micutii sa desfasoare activitati distractive specifice varstei acestora.