Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FOUR VIEWS BAIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Insula Madeira -1 MAI & Paste 2013 Perla Verde a Atlanticului Perioada: 29.04 – 05.05.2013 Durata: 6 nopti

Alege programul Cocktail Holidays!

- Cazarea este la hotel FOUR VIEWS BAIA 4* in centrul Funchal pentru 6 nopti / 7 zile cu mic dejun inclus;
- Cursa TAP PORTUGAL Bucuresti – Lisabona si retur cu legatura imediata pentru Lisabona - Funchal si retur !
- Tur Funchal cu degustare de vin la Sao Francisco INCLUS;
- BONUS: asigurare storno si medicala pentru orice varsta!

Program:

29 Aprilie: Bucuresti – Lisabona – Funchal/Madeira
Prezentare pe Aeroportul Otopeni Henri Coanda la ora 03.30 dimineata pentru imbarcare la cursa TAP Portugal TP723 cu decolare la ora 05.35 spre Lisabona. Aterizare la Lisabona la ora locala 08.00. Schimbarea portii de imbarcare pentru cursa TP1623 cu decolare la ora 11.00 din Lisabona spre Funchal-Madeira. Aterizare pe aeroportul din Funchal/Madeira la ora 12.45 local. Transfer la hotel FOUR VIEWS BAIA 4* si efectuarea cazarii. La sosire sunteti asteptati cu racoritoare si renumitul vin de Madeira. La orele 19.00 Info cu insotitorul de grup roman, pt inscrieri la excursiile optionale.

30 Aprilie: ½ zi Turul orasului Funchal si degustare de vin de Madeira la Sao Francisco
Mic dejun. Turul inclus al orasului Funchal incepe cu Piata faimoasa pentru atmosfera plina de culoare, unde fermierii vin cu marfa din cele mai indepartate regiuni ale Insulei. Se face o oprire la un atelier de broderie, dupa care se viziteaza Gradina Botanica din Funchal, fondata in anii 60 pe spatiul unei proprietati (Quinta=ferma) a familiei scotiene Reid. Turul se continua cu satul Monte, unde se viziteaza gradina publica si biserica Sf Fecioara din Monte si unde isi doarme somnul vesnic Imparatul Austriac Carol I. Satul este renumit prin toboganul ce coboara spre Funchal si „saniile”traditionale ce-l coboara ghidate de catre doi vajnici localnici. Vizita se inceheie la Crama Sao Francisco, locul unde s-a scris istoria vinului de Madeira si unde degustati doua soiuri de vin. Cazare la hotel FOUR VIEWS BAIA 4*.

01 Mai: Optional, seara traditionala cu cina si program folcloric
Mic dejun. Zi libera pt odihna, plaja si plimbare. Seara, va oferim optional, Cina si program forlcloric traditional, la un restaurant tipic, unde felul principal este Espetada - vita condimentata la protap si unde puteti degusta deliciile bucatariei portugheze si locale insulare, stropite cu vin local si o cafea. Un grup folcloric local va va invita sa invatati pasii dansurilor traditionale Insulei Madeira. Tarif excursie (tariful include cina si transferul): 45 €/persoana min.15 platitori. Cazare la hotel FOUR VIEWS BAIA 4*.

02 Mai: 1 zi Excursie optionala la Porto Moniz cu pranz inclus
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare, cumparaturi sau optional, Tur la Porto Moniz cu pranz inclus. Turul debuteaza cu Pico da Torre de unde se deschide o panorama splendida spre Camara de Lobos – un atractiv sat pescaresc surprins in picturile lui Sir Winston Churchill. Urmatorul popas este la Cabo Girao - al doilea cea mai inalta stanca de coasta  din lume si se continua drumul spre satul Ribeira Brava pe coasta de sud-vest. Se face oprire la Encumeada, pentru a admira ambele coaste ale Insulei, inainte de a continua spre Porto Moniz, cel mai nord-vestic punct unde se serveste pranzul. La returul spre Funchal se traverseaza singurul platou al Insulei Madeira, Paul da Serra si satele Canhas si Ponta do Sol. Pretul include transport , ghid local si masa de pranz: 55 €/persoana min.15 platitori. Cazare la hotel FOUR VIEWS BAIA 4*.

03 Mai: 1 zi Excursie optionala Terreiro da Luta, Pico do Arieriro, Ribeiro Frio, Santana,  Ponta da Sao Laurenco
Mic dejun. Excursie optionala 1 zi(8h ce debuteaza cu vizita la Monumentul Fecioarei Pacii din Terreiro da Luta, dupa care se continua cu Pico do Arieiro - cu inaltimea de 1818m, de unde puteti admira imprejurimile cu munti, varfuri si vai. Se face o oprire la Ribeiro Frio pentru a vizita pastravaria. Santana - este satul situat in partea de nord a insulei renumit prin casele tipice cu acoperis de paie. Dupa masa de pranz se face un popas la extremitatea estica a insulei - Ponta de Sao Lourenco.Tarif excursie (include pranzul – fara bauturi): 55 €/persoana min. 15 platitori. Cazare la hotel  FOUR VIEWS BAIA 4*.

04 Mai: ½ zi Excursie optionala la Pico dos Barcelos – Eira do Serrado-Camara de Lobos
Mic dejun. Propunem o excursie optionala de jumatate de zi in cateva puncte cu cea mai frumoasa panorama: Pico dos Barcelos cu o frumoasa vedere spre Funchal,  Eira do Serrado  - punct din care puteti admira satul spectaculos Curral das Freiras, unde anual are loc festivalul castanelor si ridicat pe craterul unui vulcan stins. Ultimul popas este la Camara de Lobos, un sat de pescari renumit prin picturile lui Sir Wiston Churchill. Tarif excursie: 25 €/persoana min. 15 platitori. Cazare la hotel FOUR VIEWS BAIA 4*.

05 Mai: Funchal - Lisabona - Bucuresti
Mic dejun. La ora 12.00 se eliberareaza camerele si se efectueaza transferul hotel-aeroport Funchal. Imbarcare la cursa spre Lisabona TP1384 cu decolare la 18:35. Aterizare la Lisabona la  20:10 local si la ora 22:45 decolare spre Bucuresti, cursa TP722.

06 Mai: Bucuresti - Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 04:45 dimineata.

CONDITII DE REALIZARE: Min. 15 persoane platitoare

In cazul in care sunt mai putine persoane inscrise, pretul excursiei se va recalcula.

Conditii de inscriere:

* Carte de identitate valabila sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii;
* la inscriere turistul achita INTEGRAL.
* contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON la curs BNR din ziua platii + 2%, (coeficient de risc valutar);
* conditiile de participare si penalizare in caz de retragere conforme  Contractului de Prestari Servicii Turistice – obligatoriu;
* Atentie! Biletele de avion sunt nerambursabile si nemodificabile din momentul emiterii lor.
* Corectitudinea numelor si a datei de nastere intra in responsabilitatea agentiei/ agentului care a efectuat inscrierea, iar orice modificare de nume sau de data se taxeaza cu 10 €/modificare/persoana;
* camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si functie de disponibilitatile de moment (in general cazare dupa ora 14:00 si predare pana in ora 12:00);
* hotelierii solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex.mini bar/frigider, seif). Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei.
* Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de ministerul de resort local;
* Tarifele excursiilor optionale sunt orientative; clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure);  Plangerile si solutionarea acestora se fac doar pe perioada sejurului!
* Important! Pe destinatiile externe, mesele festive oferite cu ocazia unor evenimente sau sarbatori (Paste, Craciun, Revelion) sunt diferite de cele traditionale romanesti, atat ca meniu, cat si ca durata si divertisment.
* Tinuta decenta este obligatorie pentru orice cina servita la unul din restaurantele hotelului . Domnii au acces cu pantalon lung si incaltaminte inchisa (nu in pantalon scurt si papuci sau sandale), iar doamnele in tinuta eleganta.
* ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare - pasaport valabil  min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro. Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani) calatoresc DOAR CU PASAPORT!
* agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu; agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport sau a serviciilor suplimentare, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (compania aeriana, unitatile de cazare) ; compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agentia noastra nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea mentionata in programul excursiei;
* DOCUMENTELE DE CALATORIE (bilet/voucher/detalii program final) SE TRANSMIT PE E-MAIL CU 7 ZILE  INAINTEA  PLECARII!

Bine de Stiut!

La zborul TAP PORTUGAL puteti transporta 23 kg bagaj de cala/persoana si 7 kg bagaj de mana in cabina avionului.