Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LISABONA - PROGRAM SOCIAL

   Lisabona, Portugalia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

• Cazare la hotel 4* cu piscina exterioara si acoperita, situat in istorica statiune Estoril, pe coasta Oceanului Atlantic
• Bonus! Turul panoramic al orasului emblema a Portugaliei, capitala Lisabona, cu cele mai importante obiective
• Cursa directa cu bagaj de cala de 32 kg si bagaj de mana de 10 kg
• Asistenta in limba romana pe perioada sejurului

Conditii de inscriere
• Pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila;
• La inscriere turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta cel mai tarziu cu 21 zile inainte de plecare.
• Plata serviciilor turistice se poate face in Euro, USD sau Lei. Pentru platile in Lei, cursul de schimb valutar aplicat va fi cel al Bancii Comerciale a Touroperatorului, din ziua platii;
• Conditiile de participare si penalizare in caz de retragere, sunt specifice programului anexa la contract, care trebuie semnat obligatoriu la inscriere si anume:
 Anulare intre data confirmarii serviciilor si cu 30 zile calendaristice inaintea datei de plecare: penalizare 50% din pretul pachetului de servicii;
 Anulare intre 30-15 zile calendaristice inaintea datei de plecare: penalizare 75% din pretul pachetului de servicii;
 Anulare intre 15 zile calendaristice inaintea datei de plecare: penalizare 100% din pretul pachetului de servicii;
 ATENTIE Biletele de avion sunt nerambursabile si nemodificabile din momentul emiterii lor.
 Corectitudinea numelor si a datei de nastere intra in responsabilitatea agentiei/ agentului care a efectuat inscrierea, iar orice modificare de nume sau de data se taxeaza cu 25 €/modificare/persoana;
  • Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si functie de disponibilitatile de moment (in general cazare dupa ora 14:00 si predare pana in ora 12:00);
  • Hotelierii solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex.mini bar/frigider, seif). Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului ;
  • Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de ministerul de resort local;
  • Tarifele excursiilor optionale sunt orientative; clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac doar pe perioada sejurului!
  • ATENTIE Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – carte de identitate (pentru tarile UE) sau pasaport valabil min. 6 luni de la data sosirii in tara! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul, le gasiti la www.politiadefrontiera.ro . Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani) calatoresc DOAR CU PASAPORT!
  • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
  • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport sau a serviciilor suplimentare, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (compania aeriana, unitatile de cazare);

Informatii Utile

• Trebuie sa te prezinti in Aeroportul Otopeni la check-in cu 2 ore inainte de ora imbarcarii! Prezentarea biletului de avion este obligatorie! Asigura-te ca ai actele de identitate valabile pentru toata familia sau grupul de prieteni! Copiii sub 18 ani care nu calatoresc cu parintii trebuie sa detina un set de documente conform www.politiadefrontiera.ro. Copii sub 14 ani calatoresc cu pasaportul! Cei casatoriti de curand sa se asigure ca documentele individuale de calatorie sunt valabile la data calatoriei urmare a casatoriei civile!
• Bagajele permise pentru calatorie: 32 kg bagaj de cala si max. 10 kg bagaj de mana pentru fiecare pasager. Copiii care au loc in avion au dreptul la bagaje de cala. Infantul nu are loc in avion si nu are dreptul la bagaj! Fiecare membru al familiei are dreptul la un bagaj de maxim 32 kg/piesa si nu se admite cumularea greutatii bagajelor per familie!
• Tinuta decenta este obligatorie pentru orice cina servita la unul din restaurantele hotelului . Domnii au acces cu pantalon lung si incaltaminte inchisa (nu in pantalon scurt), iar doamnele in tinuta eleganta.

Conditii de realizare a grupului
GRUP MINIM 25 PERSOANE. Pentru 20-24 persoane inscrise se achita o diferenta de 30 €/persoana, functie de inscrieri la data limita de emitere a grupului.

Descriere Hotel
Hotel CLUBE DO LAGO 4* www.clubedolagohotelestoril.com Localizare: localizat langa Lisabona, in statiunea Estoril, la 10 minute de Gara Monte Estoril si 10 minute de plaja Oceanului Atlantic, langa Muzeul Muzicii si la 2km de Cascais. Facilitati hotel: restaurant, snack bar, sauna, Jacuzzi, masaj, piscina in aer liber si priscina acoperita, sala de jocuri, fitness, Internet gratuit prin cablu, miniclub, teren de tenis, tenis de masa, camera de bagaje. Facilitati camere: 59 de camera, majoritatea cu balcon. Acestea se repartizeaza functie de disponibilitatea hotelului in momentul cazarii si au aer conditionat, telefon, seif, TV, chicineta cu frigider, microunde, cafetiera.


Excursii Optionale
• O seara de Fado – durata 3h. Pretul include 2 bauturi locale la alegere (vin de porto, sangria sau vin alb, vin rosu), spectacolul si transferul la/de la restaurant: 65 €/pers. min. 10; 60 €/pers. min. 15; 55 €/pers. min. 20; 50 €/pers. min. 25 platitori.
• Excursie Obidos-Nazare-Pelerinaj la Fatima – durata 8h. Tariful include insotitor limba romana si transport: 75 € min. 10 platitori; 70 € min 15; 65 € min 20; 60 € min 25 de persoane platitoare.
• O zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais si Estoril – durata 8h. Tariful include transport, ghid insotitor, fara intrare la obiective, intrare ce se va achita direct si nu este inclusa in pret: 65 € min. 10 platitori; 60 € min 15; 55 € min 20; 50 € min 25 de persoane platitoare.
• O zi magica (11h) in sudul Portugaliei, la plajele spectaculoase si aurii din Algarve. Tarif excursie (insotitor limba romana si transport): 90 € min 15; 75 € min 20; 65 € min 25 de persoane platitoare.
• Ultima zi, excursie optionala de 6h la Azeitao, Sesimbra si Setubal, cu degustarea de vinuri- Important! Acesta excursie este optionala, dar se poate realiza numai in cazul participarii intregului grup de turisti. Tarif excursie (include insotitor de limba romana, transport si transferul la aeroport): 35 €/persoana la care se adauga 3 €/persoana intrarea la Crama.

Descriere Program
  • Ziua 1 Bucuresti – Lisabona Prezentare pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 17.30 la cursa BLUE AIR OB157 cu decolare la ora 19.30 spre Lisabona. Aterizare la Lisabona la ora locala 22.10 local (-2h fata de ora Romaniei). Transfer si cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4* din statiunea Estoril situata la Oceanul Atlantic.
  • Ziua 2 Lisabona – Tur panoramic de oras Mic dejun. Se pleaca in turul panoramic al orasului Lisabona (aprox. 4h) cu insotitorul de grup roman. Turul panoramic cuprinde o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, o scurta oprire la Turnul Belem – apartinand patrimoniului UNESCO si la Manastirea Sf Ieronim- capodopera a stilului „manuelin”. Se face un scurt popas pentru vizitarea manastirii si pentru a va cumpara o cafea “uma bica” si un „pastel de nata” – desert traditional portughez, dupa care se ajunge in Cartierul Alfama. Traseul include cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores. Seara, optional, cina cu apa si vin. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.
  • Ziua 3 Lisabona/Caparica – Excursie optionala la Obidos – Nazare - Fatima Mic dejun. Excursie optionala de o zi (8h) - Obidos - Nazare – Fatima. Se viziteaza orasul medieval Obidos cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita ghinghinha (visinata), dupa care se continua traseul spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor. Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima- cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Seara, optional, cina cu apa si vin si cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.
  • Ziua 4 Lisabona - Excursie optionala Sintra–Cabo da Roca–Cascais–Estoril Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala (8h) la Sintra-Cabo Da Roca–Cascais-Estoril. Turul debuteaza cu vizita la Sintra- fosta resedinta de vara a familiei regale, vizitarea Palatului National (7 €/pers. intrare optionala) sau daca timpul permite, optional, pentru un supliment de aproximativ 15 €/persoana, vizita la Palatul Pena. Se continua traseul spre Cabo de Roca - cel mai vestic punct al Europei Continentale, unde puteti achizitiona contra cost, certificatul de atestare a vizitei dvs .in acest punct important geografic al Terrei. Se continua traseul spre Boca do Infierno si spre renumitul Cascais- “sat” pescaresc cu minunate golfuri strajuite de stanci, cu o magnifica panorama a Oceanului Atlantic. La retur se trece prin Estoril unde puteti admira cel mai mare cazino din Europa unde a luat nastere personajul James Bond-agentul 007. Seara, optional, cina cu apa si vin. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.
  • Ziua 5 Lisabona – Estoril - Seara de Fado Mic dejun. Zi libera pentru odihna si plaja. Va propunem optional, ”O seara Fado” – o seara deosebita, in rezonanta muzicii de suflet portugheze. Aveti ocazia ca intr-o atmosfera de liniste deplina, sa patrundeti in inima cantaretilor de Fado-urmasii Reginei Amalia Rodrigues. Pretul include 2 bauturi locale la alegere (vin de porto sau sangria sau vin alb sau vin rosu), spectacolul si transferul la/de la restaurant. Optional, cina cu apa si vin la hotel. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.
  • Ziua 6 Lisabona – O zi magica in sudul Portugaliei, la plajele spectaculoase si aurii din Algarve Mic dejun. Excursie optionala (12h) spre sudul Portugaliei, in Zona Algarve. Va invitam sa ne insotiti intr-o expeditie de descoperire a Vestului … din Algarve! Primul popas este la Sagres se ajunge la fortareata si la capul Sao Vicente, important punct geografic, extrema Sud-Vestica a Algarvelor si a Portugaliei. Urmeaza Lagos, unde vom intra in atmosfera zilelor de glorie ale Portugaliei si vom putea vizita obiective precum Castelul Guvernatorului, fortificatia Forte do Pau da Bandeira sau remarcabila Biserica Sf. Anton, emblema orasului sau piata de sclavi, prima din Europa. Urmeaza o oprire la Ponta da Piedade, unde peisajul iti taie rasuflarea si unde se afla cele mai spectaculoase stanci scaldate de Oceanul Atlantic. Urmatorul popas este in statiunea Praia da Rocha, unde veti admira una dintre cele mai spectaculoase plaje din zona Algarve. Retur la Lisabona pe spectaculosul Pod 25 Aprilie, ce traverseaza Estuarul Raului Tejo (Tagus). Sosire la hotel la 19-19.30. Optional, cina cu apa si vin la hotel. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.
  • Ziua 7 Lisabona – O zi relaxanta Mic dejun. Zi libera pentru odihna, plaja si cumparaturi. Doritorii se pot deplasa la Lisabona cu trenul din Gara Estoril, pentru a vizita optional Muzeul Gulbenkian, zona Parco de Nacoes (Parcul Natiunilor) cu Oceanariul sau Castelul Sao Jorge. Optional, cina cu apa si vin la hotel. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.
  • Ziua 8 Lisabona – O zi excursie optionala Azeitao, Sesimbra si Setubal, degustarea de vin Mic dejun. Important! Excursie este optionala, dar se poate realiza numai in cazul participarii intregului grup de turisti. La ora 12.30 se pleaca de la hotel cu bagajele. Se viziteaza Sesimbra -un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval din sec. al XII-lea. Nu departe de Sesimbra este Capul Espichel. Se continua drumul prin Muntii Arrabida si orasul Setubal de unde pot fi admirate privelisti superbe ale oceanului. Orasul e impanzit de parcuri, terase si restaurante, iar una dintre cele mai interesante cladiri este Biserica Sf. Iulian. La intoarcere se face un popas la, loc faimos pentru cramele sale, unde puteti face degustarea vinului vechi „Muscatel”. Excursia se organizeaza in cazul in care participa toti turistii, deoarece se va face direct transferul la aeroport. Sosire la aeroport la ora 20.30 aproximativ. Imbarcare la cursa BLUE AIR 0B158 cu decolare spre Bucuresti la ora locala 23:00 local.
  • Ziua 9 - Bucuresti Aterizare la Otopeni la ora 05:10 local.