Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALIKI HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Superb 9 Booking.com Certificat de excelenta Trip Advisor Aliki Hotel este localizat pe coasta estica a insulei Lefkada, in Aliki, zona Nikiana, la 49 m deasupra nivelului marii. Hotelul ofera vederi impresionante asupra marii Ionice si a insulelor din apropriere, inclusiv Skorpios detinuta de familia Onassis. Se afla la 10 km de orasul Lefkada, la 4 km de Nidri si la 1,5 km de Nikiana Village. Recomandat pentru familii cu 2 copii.Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet (8:30-10:30). La barul de la piscina se pot servi, pe langa bauturi alcoolice si non-alcoolice, produse de patiserie si gustari.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara. In apropiere se pot practica o serie de sporturi: snorkeling, surfing, scuba diving, schi nautic, windsurfing, inchiriere gratuita de biciclete, drumetii, parasailing, inchiriere ambarcatiuni cu motor.

Localizare
Hotel Aliki este localizat intr-o zona linistita, pe o stanca, la 49 m deasupra marii si ofera privilegiul unor vederi impresionante asupra marii Ionice si a insulelor din apropriere, inclusiv Skorpios detinuta de familia Onassis. Se afla la 10 km de orasul Lefkada, la 4 km de Nidri si la 1,5 km de Nikiana Village. Cascadele Dimosari si Nidiri se afla la 10 km.

Website
www.alikihotel.gr