Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Larnaca

Bucurați-vă de o escapadă sublimă în Larnaca, perlă a Ciprului, unde soarele strălucește mereu, iar apele cristaline ale Mării Mediterane își așteaptă cu nerăbdare să vă mângâie picioarele. Cu oferte speciale și reduceri exclusive oferite de agenția HH Travel & Events, aventura dvs. în această destinație de vis va fi mai accesibilă și mai memorabilă ca niciodată.Așezată pe coasta sud-estică a insulei, Larnaca te întâmpină cu o combinație irezistibilă de istorie și relaxare. Plimbați-vă pe celebra promenadă Foinikoudes, unde palmierii se înalță mândri, iar tav...

Citeste mai mult

Larnaca

Bucurați-vă de o escapadă sublimă în Larnaca, perlă a Ciprului, unde soarele strălucește mereu, iar apele cristaline ale Mării Mediterane își așteaptă cu nerăbdare să vă mângâie picioarele. Cu oferte speciale și reduceri exclusive oferite de agenția HH Travel & Events, aventura dvs. în această destinație de vis va fi mai accesibilă și mai memorabilă ca niciodată.

Așezată pe coasta sud-estică a insulei, Larnaca te întâmpină cu o combinație irezistibilă de istorie și relaxare. Plimbați-vă pe celebra promenadă Foinikoudes, unde palmierii se înalță mândri, iar tavernele primitoare vă invită să gustați delicioasa bucătărie locală. Descoperiți fascinanta istorie a regiunii la Muzeul Pierides sau la Situl Arheologic Choirokoitia, unde puteți admira vestigii ale unei civilizații antice.

Pentru cei pasionați de aventură, excursiile optionale din Larnaca sunt pline de promisiuni. Închiriați o mașină și porniți în explorarea pitorescului oraș al amatorilor de vânt, Zygi, sau admirați peisajele spectaculoase ale Peninsula Akamas. Nu ratați o călătorie în inima insulei pentru a descoperi vinăriile locale și a degusta cele mai fine vinuri cipriote.

Pentru cazare, vă recomandăm hotelurile cu rating bun și foarte bun din Larnaca, unde vă veți simți ca acasă departe de casă. Optați pentru confortul și luxul oferit de Hotelul The Ciao Stelio Deluxe, amplasat chiar pe malul mării, sau alegeți Hotelul Radisson Blu, unde facilitățile de top și serviciile impecabile vă vor cuceri cu siguranță.

Indiferent de preferințele dvs. de călătorie, Larnaca vă așteaptă să vă încântați simțurile și să vă creați amintiri de neuitat în această bijuterie a Mediteranei. Rezervați-vă acum vacanța și lăsați-vă răsfățați de frumusețea și ospitalitatea cipriotă!


Pentru aceasta cautare nu mai sunt locuri disponibile. 

Va rugam sa schimbati data de plecare si sa incercati din nou!


Pentru asistenta ne puteti contacta la 0741.14.48.53 sau pe mail rezervari@hashastravel.ro