Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIVADHIOTIS CITY HOTEL - Paste 2016


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8.4 Booking.com Hotelul situat la numai 100 m de renumita plaja din Larnaca, Phinikoudes Beach, si la 10 minute de aeroport, este inconjurat de numeroase cafenele, baruri si restaurante si este la numai cativa pasi de centrul comercial al orasului. Hotelul este locul ideal pentru cei care doresc sa exploreze insula. Program de Paste: pranz festiv de Paste cu muzica live si dansuri traditionale (bauturile NU sunt inlcuse). Programul de Paste se desfasoara in hotel Palm Beach (transferul la/de la hotel NU este inclus). Pranzul de Paste NU este inclus in pret. ***Pentru SEJUR INDIVIDUAL – Pranzul de Paste nu este inclus in pretul din sistem. In cazul rezervarii, Pranzul va fi adaugat manual in rezervare – Pranz Paste (*Optional): 28 euro/adult, 16 eur/copil 2-11.99*** Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet bogat (07:30-10:00). Se poate opta si pentru pranz si/sau cina. Pranzul si cina sunt A la carte.

Localizare
Hotelul se afla la 100 m de renumita Phinikoudes Beach din Larnaca. Portul si biserica Sf. Lazar sunt la mai putin de 500 m distanta fata de hotel. Aeroportul Larnaca este la 10 minute de mers cu masina.

Website
http://www.livadhiotis.com/