Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLAMINGO BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Flamingo Beach Hotel este situat pe faimoasa plaja Mackenzie (Blue Flag) din statiunea Larnaca, aflandu-se la o distanţă de 1 km fata de centrul oraşului. Hotelul are o atmosfera placuta, camere confortabile si servicii bune. ***Pentru SEJUR INDIVIDUAL – Pranzul de Paste nu este inclus in pretul din sistem. In cazul rezervarii, pranzul va fi adaugat manual in rezervare – Pranz Paste (*Optional): 20 euro/adult, 10 eur/copil 2-11.99*** IMPORTANT: in ziua de Paste oaspetii hotelului vor beneficia de pensiune completa - mic dejun, pranz festiv si cina. Site Web
http://flamingohotelcyprus.com/

Drinks & Food
Sala de mic dejun privat ofera un mic dejun englezesc tip bufet, iar restaurantul, decorat elegant și barul servesc mancaruri excelente, gustari si bauturi. Evenimente saptamanale de la hotelul Flamingo Beach includ nopti cu folclor si dans si cina tip bufet.

Sport si divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor sai modalitati variate de petrecere a timpului liber prin intermediul urmatoarelor facilitati: piscina exterioara, sala de jocuri, terasa, sauna, inchiriere biciclete si masini.

Localizare
Hotelul Flamingo Beach este situat pe faimoasa plaja Makenzie, langa Larnaca, la distanta de 1 km fata de centrul statiunii.