Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Cactus este situat la cca. 1 km de o plaja cu nisip. La plaja, exista umbrele de soare si sezlonguri disponibile contra cost. Centrul turistic este la aproximativ 2 km. Orasul Larnaca este la aproximativ 2 km (Limassol aproximativ 70 km, Nicosia aproximativ 45 km). Cele mai apropiate facilitati de cumparaturi se afla la cca. La 2 km de hotel, se poate ajunge la un supermarket dupa aproximativ 1 km. Se afla la 2 km de hotel pana la cele mai apropiate baruri si restaurante. De la hotel se poate ajunge la urmatoarele atractii: Biserica Sf. Lazar (la aproximativ 2 km), Lacul Sarat (la aproximativ 2 km), Hala Sultan Tekke (la aproximativ 5 km) si Aqueducul Kamares (la aproximativ 5 km). departe).


FACILITATI HOTEL : Complet renovat in 2020, hotelul de oras cu 3 etaje are 60 de camere. Ofera oaspetilor sai o receptie 24 de ore (check-in de la 14:00, check-out pana la 12:00), un lobby bar, un lift, aer conditionat, un seif (contra cost) si o zona de parcare gratuita, restaurant (aer conditionat), 2 baruri, WiFi este disponibil gratuit. Curatenia in camera, room service si serviciul de calcatorie sunt gratuite. In zona exterioara a hotelului modern veti gasi o piscina cu apa dulce (deschisa din aprilie pana in decembrie). Aici sunt disponibile gratuit umbrele de soare si sezlonguri. La barul de la piscina puteti lua bauturi racoritoare.


FACILITATI CAMERE: Cu pat dublu sau pat twin, pat suplimentar, patut (gratuit), podea cu gresie, balcon, internet (gratuit), seif (contra cost) si TV cu ecran plat prin satelit, precum si aer conditionat reglabil individual.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie