Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Poseidonia Beach Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Poseidonia Hotel este amplasat pe plaja in Limassol Bay, intre Yermasoyia si Amathus. Accesul usor catre autostrada permite accesarea celor doua aeroporturi (65 km pana la Aeroportul Larnaca si 67 km pana la Aeroportul Paphos).
Facilitati:
Hotelul dispune de wellness &spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare) ,organizari evenimente, coafor, magazin de suveniruri, servicii de curatatorie, activitati sportive: sala de fitness, ciclism, tenis de camp, ping pong, volei, activitati acvatice (waterski, wakeboarding, paragliding, windsurfing); sali de conferinta
Cu un total de doua restaurante si trei baruri, preparatele culinare sunt cu specific mediteranean cat si international
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de balcon, baie cu cada, uscator de par izolare fonica, wifi, seif, TV prin satelit, telefon, aer conditionat, minibar
-Standard Inland/Sea View 25mp: capacitatea maxima de trei persoane
-Family Inland View 32mp: capacitatea maxima de trei persoane sau doi adulti si doi copii
-Executive Suite Sea View 32mp: capacitatea maxima de doua persoane
-Presidential Suite 98mp: capacitatea maxima de doi adulti si trei copii

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.