Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAPETANIOS LIMASSOL

de la
1172 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bine 7.7 Booking.com Hotelul este situat intr-una din cele mai privilegiate zone din Limassol, la numai 100 m de plaja si la mica distanta de Zoo, Galeriile Municipale, Muzeul de Arheologie si centrul vechi al orasului. Website
http://www.kapetanioshotels.com/kapetanios-limassol-hotel

Spa & Wellness
Centrul SPA are sauna, jacuzzi si ofera tratamente faciale, corporale, masaj cu pietre calde, ingrijirea unghiilor.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet. Optional se poate solicita supliment de demipensiune sau de pensiune completa. In restaurantul hotelului se organizeaza seri cu bufet tematic de 3 ori pe saptamana (luni – italian, miercuri – cipriot, vineri – international). Hotelul are un bar principal si un bar la piscina.

Sport si divertisment
Hotelul are 2 piscine exterioare (una este pentru copii) si o piscina interioara, sala de fitness (deschisa luni-vineri intre 11:00-19:30 si sambata intre 11:00-16:00), tenis de masa, centru Spa, divertisment seara (luni – seara italiana cu muzica live, miercuri – seara cipriota cu muzica live, dansuri traditionale si mancare cipriota, vineri – seara internationala cu muzica live si bufet international, duminica – muzica live).

Localizare
Hotelul se afla la 100 m de plaja si la 1 km de centrul orasului Limassol, cu numeroase obiective turistice, restaurante, taverne si baruri. Aeroportul din Larnaca este la 70 km.