Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FOUR SEASONS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul complet renovat in 2016 se afla pe o plaja de nisip la est de Limassol, aproximativ la jumatatea distantei intre aeroporturile din Larnaca si Paphos si la numai cateva minute de mers cu masina fata de centrul orasului Limassol. Resortul de lux este definitia luxului si a stilului, combinand facilitati impecabile cu servicii de inalta clasa.

Spa & Wellness
Centrul Spa are piscina interioara, hammam, sauna si ofera o gama vairata de masaje, tratamente corporale si faciale, ingrijirea mainilor si picioarelor.

Drinks & Food
Hotelul ofera micul dejun bufet. Optional, contra cost, se poate opta pentru supliment de pranz si/sau cina. Hotelul are 4 restaurante (1 bufet, 3 A la carte: italian, pescaresc, oriental) si 4 baruri (principal, la piscina principala, la piscina din zona destinata exclusiv adultilor, pe plaja).

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: piscina exterioara pentru adulti si copii, piscina interioara, centru Spa, sala fitness, 2 terenuri de tenis cu iarba artificiala, tenis de masa, scoala de scufundari PADI, sporturi nautice, animatie, canoe, windsurfing, inchiriere biciclete, biliard.

Localizare
Hotelul se afla pe o plaja cu nisip, la 11 km de centrul orasului Limassol si 9.5 km de marina. Portul din Limassol este la 18 km, iar aeroportul din Larnaca este la cca 60 km. Agios Tychonas este alegerea ideala pentru cei care doresc sa se relaxeze pe malul marii si sa incerce mancarurile locale in restaurantele din apropiere.

Website
http://www.fourseasons.com.cy/