Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMATHUS BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este amplasat pe plaja, inconjurat de gradini tropicale si apele marii, fiind un sanctuar linistit al confortului. Membru al Leading Hotels of the World, hotelul este ideal pentru cei care cauta o vacanta relaxanta pe plaja, fiind o oaza de rasfat pentru tineri casatoriti, amatorii de Spa, familii sau oameni de afaceri, care doresc sa viziteze aceasta insula captivanta.

SPA & Welness
Centrul SPA are sali de tratamente multifunctionale (masaje, tratamente corporale si faciale, terapie cu pietre, tratamente pentru cupluri, tratamente pentru sarcina, depliare, solar), jacuzzi, sauna, baie de aburi, piscina interioara incalzita, cu apa de mare, coafura-frizerie.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet. Se poate opta si pentru supliment de pranz si/sau cina. Mesele sunt stil bufet. Hotelul detine 5 restaurante, dintre care 2 A la Carte care nu sunt incluse in circuitul de pranz/cina bufet si 5 baruri. Oaspetii hotelului care doresc sa ia cina sua pranzul intr-unul din restaurantele A la carte au o alocatie de 17.5 euro/adult si 9.75 euro/copil.

Sport si divertisment
Pentru a oferi o vacanta variata oaspetilor sai, hotelul le pune la dispozitie: lectii de fitness, sporturi nautice (contra cost), spectacole si muzica live, 2 piscine exterioare (din care una are 2 tobogane si un tobogan pentru bebelusi), 1 piscina interioara cu apa de mare, centru Spa, tenis de masa, 2 terenuri de tenis cu iluminare nocturna.

Site Web
http://www.amathuslimassol.com/

Localizare
Hotelul situat pe plaja cu nisip este in Agios Tychonas, la 2 km de centrul statiunii ce reprezinta o alegere excelenta pentru Ruinele sitului antic Amathus sunt la 1 km, iar orasul Limassol este la 10 minute de mers cu masina.