Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1479  988 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.06.2024 - 16.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotelul Sentinus
este situat pe plaja de nisip Long Beach in Kusadasi, cu vedere la Marea Egee și insula grecească Samos.Hotelul este situat la 6 km distanță de centrul orașului.

Plaja este, de asemenea, la doar câțiva metri distanță. Stația de autobuz este la aproximativ 5.5 km distanță. Aeroportul Milas este la aproximativ 120 km distanță, în timp ce Aeroportul Adnan Menderes este la aproximativ 88 km distanță de unitatea.

Facilitati camere:
Camerele sunt decorate în tonuri discrete și oferă un balcon sau terasă. Acestea sunt dotate cu urmatoarele: baie, duș, baie, uscator de par, tel directă. , tv, sat. / cablu TV, mini-bar, frigider, incalzire centrala, încălzire individuală, salon seif, balcon.

Facilități hotel:
Hotelul dispune de terasă, wheelcahir accesibil zonă de recepție, cu aer condiționat, 24 de ore recepție, schimb valutar, lift, cafenea, supermarket, magazin, hairdreser, bar-uri, pub-uri, club disco, teatru, sală de conferințe, sală TV, piscină childreen, bar snack-piscină, șezlonguri, umbrele de soare, sauna, masaj, sală de gimnastică.

Facilitati agrement:
Hotelul oferă o gamă largă de facilități de recreere, incluzând o piscină în aer liber cu o zonă de înot pentru copii și un snack bar la piscină. Oaspeții se pot relaxa, de asemenea, în saună și baie de aburi, sau încerca mâna lor la o gamă de sporturi nautice.

Facilitati

Piscină
Aer condiționat

Locatie