Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA VISTA BOUTIQUE HOTEL & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
La Vista Boutique Hotel & Spa are o locație excelentă, cu vederi superbe asupra Mării Egee. Centrul orașului stațiune Kusadasi, cu restaurante și magazine este la aproximativ 500 m de hotel. Baruri, pub-uri și diverse localuri de noapte se găsesc la o plimbare de 10 minute.

Transportul public trece prin fața hotelului cu link-uri către Lady's Beach, la aproximativ 1,7 km distanță, deși există un mic golf peste drum de hotel, cu o plajă cu pietriș și cateva cluburi de plajă și mici restaurante pe plajă, de asemenea. Aeroportul Adnan Menderes și Aeroportul Milas sunt la aproximativ 65 și 128 km.

Facilitati camere:
La Vista Boutique Hotel & Spa oferă camere spațioase, decorate cu accente Provence franceze.Exista acces gratuit la internet Wi-Fi, un TV cu ecran plat și un aparat espresso. Fiecare camera este dotata cu o baie privată cu articole de toaletă.

Tipuri de camere:
Suite Rooms
- sunt camere cu un dormitor si living decorate in stilul Provence. Toate camerele au TV cu ecran LCD, mini-bar, aer conditionat, WiFi, uscător de păr si aparat espresso. Toate camerele au un balcon mare, în cazul în care puteți solicita room service și doriti sa va bucurati de soarele care cade peste Marea Egee.

Deluxe Rooms
- sunt camere de 30 mp ce au un balcon mare,TV cu ecran LCD, mini-bar, aer conditionat, WiFi, uscător de păr, aer conditionat si aparat espresso.

Facilitati hotel:
Un hotel de tip boutique nou construit oferind una dintre cele mai bune vederi din statiune, acest hotel de 38 camere oferă un stil fabulos și confort. Clădirea de 4 etaje are vedere la piscina în aer liber a hotelului și, dincolo de aceasta, spre Marea Egee. Facilitățile hotelului includ un restaurant atractiv decorat în alb, cu mobilier în stil francez Regency cu usi de balcon ce duc spre o terasă. Barul hotelului servește unele dintre cele mai bune mojito din oraș. În plus față de o zona de lobby cu recepție 24 de ore și servicii de check-out, facilități suplimentare la dispoziția oaspeților la această unitate cu aer condiționat, include un seif, birou de schimb valutar, vestiar, acces la lift și o cafenea, precum și un salon de coafura, pub și un lounge cu TV. Oamenii de afaceri pot profita de săli de conferințe ale hotelului și WLAN acces la Internet, precum și servicii de cameră și spălătorie sunt furnizate (acesta din urmă pentru o taxă). În plus, există o camera pentru depozitarea bicicletelor și un serviciu de închiriere de biciclete (se aplică taxe). Oaspeții care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea hotelului sau garaj.

Facilitati

Piscină
Aer condiționat
Wi-Fi

Locatie