Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ILAYDA AVANTGARDE HOTEL

de la
1647  1107 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.06.2024 - 29.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Ilayda Avantgarde Hotel
este situat în centrul orașului Kusadasi, direct pe promenada de pe plajă, cu o vedere frumoasă la Marea Egee.

Facilitati hotel:
Ilayda Avantgarde Hotel oferă un restaurant și bar de relaxare în aer liber, pe terasa cu vedere la mare, de lângă piscină, cu muzică live. Dispune de recepție 24 de ore, lift de acces, facilități de spălătorie, sală de conferințe, de tip boutique și un salon de frumusețe și frizerii.
Facilitățile de Spa includ servicii de înfrumusețare și un salon de coafură. Internet wireless este disponibil în zone publice (lobby si bar). Proprietatea oferă un serviciu de transfer la aeroport dus-intors (cost suplimentar). Parcare de oaspeți este gratuită. Facilități suplimentare includ o terasă pe acoperiș, gratare și facilități de spălătorie. Hotelul nu accepta animale de companie.

Tipuri de camere:
Standard room:

- sunt camere cu design unic, cu un pat queen-size premium sau două paturi premium vin cu tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil și plăcut: 32-inch LED TV cu canale prin satelit, acces gratuit la internet wireless, minibar, seif gratuit, clima reglabila individual, duș, articole de toaletă din partea casei, uscator de par.

Camere deluxe:
-
sunt camere cu suprafata de 34m ² au o vedere de 180 ° la Marea Egee și insula Pigeon. Un pat king size premium și multe alte caracteristici va oferi pentru un sejur relaxant și confortabil: 42-inch LED TV cu canale prin satelit, acces gratuit la internet wireless, ceainic electric, cu alegeri libere de cafea și ceai, minibar, seif gratuit, clima individual reglabila, duș, articole de toaletă din partea casei, uscator de par.

Apartments:
- sunt camere de 42m ² sunt dotate cu o vedere la mare uimitoare, cu o cameră de zi spațioasă și zone separate de dormit cu pat king size premium pentru șederea mai confortabila și relaxanta. Aceste camere de lux sunt dotate cu următoarele facilități: două televizoare de 42-inch LED, cu canale prin satelit, acces gratuit la internet wireless, ceainic electric, cu alegeri libere de cafea și ceai, minibar, deif gratuit, clima individual reglabila, duș, gratuit articole de toaletă, uscător de păr.

Facilităti agrement:
- includ o piscină, cu o secțiune pentru copii, o terasă la soare, un jacuzzi, darts, biliard și tenis de masă, un lounge cu TV, un internet cafe, o baie turcească și o saună.

Facilitati plaja:
- plaja este publica cu nisip. La plaja exista umbrele, sezlonguri, saltele si sunt contra cost, de asemenea prosoapele de plaja sunt contra cost.

Facilitati

Piscină

Locatie