Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB SCALA NUOVA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotelul Club Scala Nuova este situat la mai putin 1km de Marea Egee, la 2 km de centrul statiunii Kusadasi si la 15 km de aeroportul Selcuk Efes, iar ruinele din Efes, la 19 km. Aeroportul Adnan Menderes este situat la 70 km.

Facilitati hotel:
Hotelul oferă camere confortabile cu aer condiționat și balcon cu vedere la mare sau oraș. Portul de agrement și centrul orașului Kuşadası sunt situate la 5 minute de mers cu mașina de proprietate. Restaurantul Ephesus servește micul dejun tip bufet, prânzul și cina. Lângă piscină se află un snack bar.
De asemenea, aveți la dispoziție gratuit facilități de darts, aerobic, polo de apă, animații, saună, baie de aburi și tenis de masă. Oaspeții mai tineri se pot distra la clubul pentru copii care oferă diverse activități. La un cost suplimentar, centru spa oferă masaje, tratamente de îngrijire a pielii și exfolieri corporale.
Plaja publică se găsește la 10 minute de mers pe jos de Club Scala Nuova. Oaspeții au la dispoziție o zonă de plajă privată, la 15 minute de mers cu mașina. Hotelul oferă gratuit șezlonguri, umbrele de soare și un serviciu de transfer la zona de plajă privată.

Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu: baie proprie cu dus, aer conditionat, mini-frigider, televizor, uscator de par, internet (contra cost), seif (contra cost), balcon/terasa.

Facilitati

Piscină
Wi-Fi
Parcare

Locatie