Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotel Atlantique Holiday Club Kusadasi (ex Cigale Club Akdeniz) este situat la 70 km de aeroportul orasului Izmir, la 9 km de centrul orasului Kusadasi, pe malul marii. Orasul antic Efes se afla la o distanta de 35 km de hotel.
A fost construit in 1974, avand o suprafata de 32000 mp. Ultima renovare a hotelului a fost facuta in anul 2011. Hotelul este format din 6 cladiri cu 4 etaje, iar 30% din camere au vedere la mare.

Plaja:
Plaja proprie cu nisip.
La piscina si pe plaja se gasesc umbrele si sezlonguri gratuit. Prosoapele de plaja si saltelele sunt contra cost.

Facilități hotel:
Ofera animație, activitati zilnice de sport, jocuri de spectacole de seară, amfiteatru, club de noapte, sala TV, spălătorie, plajă de nisip (150 m.), 2 piscine, tobogane de apă 24 de ore, asistență medicală, medic, baie turcească, saună, masaj, spălătorie, seif (zona de lobby), internet wireless (zona de lobby), internet Cafe, loc de parcare, generator.

Facilitati camere:
Hotelul dispune de 379 standard room (max. 3+1 pers., 20 m2) si 39 family room (2 camere, 2 dormitoare cu usa, 2 dusuri, max 3+1 pers, 35 m2). Camerele sunt moderne si decorate cu gust, au vedere la mare, gradina sau piscina si sunt dotate cu balcon, baie cu dus, uscator de par, televizor, aer conditionat, telefon cu linie directa, seif, patut (la cerere).

Sport si agrement:
Turistii se pot relaxa jucand tenis, biliard, badmington, volei pe plaja, mini fotbal, baschet.

Servicii gratuite:
Tenis (ziua), tenis de masă, badminton, volei pe plajă, baschet, mini fotbal, polo, gimnastica in apa, aerobic, tir cu arcul, darts, sală de gimnastică, saună, baie turcească, windsurf, canoe, sezlonguri (plajă), sezlonguri (piscine).

Servicii contra cost:
Sala de jocuri internet cafe, masaj, biliard, internet wireless, sporturi acvatice (motorizate), scuba diving, sezlong saltea (plajă), sezlong saltea (piscine), serviciu de prosoape, spălătorie, coafor, magazin de suveniruri, piata, doctor, seif, telefon, mini-bar.

Facilitati copii:
Piscina, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), baby-sitter (la cerere, contra cost).

Facilitati

Piscină
Loc de joaca pentru copii
Wi-Fi

Locatie