Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1074  558 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 15.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotelul Asena este situat chiar pe malul Marii Egee, in zona Ladies Beach care are cea mai buna plaja de nisip premiata cu “Blue Flag” si care este situata doar la 3 km de centrul orasului Kusadasi.

Facilitati camere:
Majoritatea camerelor au vedere la mare oferind cele mai frumoase privelisti.Camere modernesunt decorate cu bun gust si sunt dotate cu o baie proprie cu un uscător de păr, linie telefonică directă, cabină de duș/ cadă, uscător de păr, TV satelit / cablu și aer condiționat, balcon.

Facilitati hotel:
Hotelul Asena micut si cochet dispune de restaurant in interior, bar la piscina, snack bar, salon TV, piscina cu sectiune pentru copii, aer conditionat, centrala termica, muzica, lobby, cameră TV, sală de lectură, seif la recepție, spălătorie, doctor, plaja publica, lobby bar, terasă, piscina în aer liber, o secțiune pentru copii, plajă publică, sporturi nautice, umbrelă, șezlong, muzica.

Hotelul prezinta un restaurant interior, un restaurant terasa deschisa. Capacitatea restaurantului este de 400 de persoane. Meniurile sunt bogate in bufet suedez. Sunt servite la bar piscină și băuturi alcoolice / nealcoolice. Patisserie, serviciu de ceai / cafea, facilități lobby bar sunt disponibile.

Servicii gratuite: tenis de masa, internet WiFi (in lobby).

Servicii contra cost:
sporturi nautice.

Plaja: Plaja publica, nisip. Umbrele, sezlonguri, saltele : contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele : gratuit. Prosoape de plaja: nu.

Facilitati

Piscină
Wi-Fi
Parcare

Locatie