Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferte vacanta Insula Sal Republica Capului Verde 2019

Oferte vacanta Insula Sal Republica Capului Verde 2019

Insula Sal este o insulă în Republica Capului Verde situata în largul coastei Africii de Vest. Nordul capitalei, Espargos, mirajul Terra Boa apare ca un lac în peisajul deșertic. Plajele de nisip albe ale insulei includ țărmul lung și semilunar de la Santa Maria, un oraș aglomerat de pe coasta de sud. Valurile puternice fac din zonă un loc popular pentru sporturile acvatice. În apropiere, plajele Ponta Preta și Kite sunt cunoscute pentru kitesurfing. Pe coasta de vest a insulei se afla Buracona - o piscină naturală înc...

Citeste mai mult

Oferte vacanta Insula Sal Republica Capului Verde 2019


Insula Sal este o insulă în Republica Capului Verde situata în largul coastei Africii de Vest. Nordul capitalei, Espargos, mirajul Terra Boa apare ca un lac în peisajul deșertic. Plajele de nisip albe ale insulei includ țărmul lung și semilunar de la Santa Maria, un oraș aglomerat de pe coasta de sud. Valurile puternice fac din zonă un loc popular pentru sporturile acvatice. În apropiere, plajele Ponta Preta și Kite sunt cunoscute pentru kitesurfing. Pe coasta de vest a insulei se afla Buracona - o piscină naturală înconjurată de stânci abrupte. Este poreclit "Blue Eye" pentru apele sale turcoaz. În apropiere se află portul Palmeira și golful său plin cu barci colorate de pescuit.

In perioada urmatoare nu mai exista oferte pentru aceasta destinatie!

Nu a fost gasit nici un rezultat!
Va rugam sa schimbati data de plecare si sa incercati din nou!
Pentru asistenta ne puteti contacta la 0741.14.48.53 sau pe mail rezervari@hashastravel.ro