Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Prezentare Insula Sal Republica Capului Verde

Prezentare Insula Sal Republica Capului Verde

Insula Sal este o insulă în Republica Capului Verde situata în largul coastei Africii de Vest. Nordul capitalei, Espargos, mirajul Terra Boa apare ca un lac în peisajul deșertic. Plajele de nisip albe ale insulei includ țărmul lung și semilunar de la Santa Maria, un oraș aglomerat de pe coasta de sud. Valurile puternice fac din zonă un loc popular pentru sporturile acvatice. În apropiere, plajele Ponta Preta și Kite sunt cunoscute pentru kitesurfing. Pe coasta de vest a insulei se afla Buracona - o piscină natur...

Citeste mai mult

Prezentare Insula Sal Republica Capului Verde


Insula Sal este o insulă în Republica Capului Verde situata în largul coastei Africii de Vest. Nordul capitalei, Espargos, mirajul Terra Boa apare ca un lac în peisajul deșertic. Plajele de nisip albe ale insulei includ țărmul lung și semilunar de la Santa Maria, un oraș aglomerat de pe coasta de sud. Valurile puternice fac din zonă un loc popular pentru sporturile acvatice. În apropiere, plajele Ponta Preta și Kite sunt cunoscute pentru kitesurfing. Pe coasta de vest a insulei se afla Buracona - o piscină naturală înconjurată de stânci abrupte. Este poreclit "Blue Eye" pentru apele sale turcoaz. În apropiere se află portul Palmeira și golful său plin cu barci colorate de pescuit. 

Au fost gasite 0 hoteluri

In perioada urmatoare nu mai exista oferte pentru aceasta destinatie!

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!