Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Titanic Resort & Aqua Park


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Titanic Aqua park Resort reprezinta alegerea ideala pentru turistii care isi doresc o vacanta care sa impleteasca relaxara pe plaja Marii Rosii cu scufundarile si distractia in parcul acvatic.


Localizare: Hotelul se afla localizat la 12 km distanta de Aeroportul International Hurghada, la 20 de minute de Jungle Park Aqua si la 14 km de centrul statiunii Hurghada.


Facilitati hotel: Titanic Aqua Resort pune la dispozitia oaspetilor sai o receptie deschisa 24 h/7, un restaurant principal, 2 restauranta A l'a Carte, 4 baruri (lobby, bech, pool si disco, toate fiind incluse in conceptul de All Inclusive), umbrele si sezlonguri atat la piscina cat si la plaja, tenis de masa, gimnastica acvatica, boccia, sala de fitness, piscina interioara si exterioara, loc de joaca pentru copii, club pentru copii, mini golf.


Aqua Park ul hotelui este unul dintre cele mai mari din zona Hurghada, si include 30 de topogane, 14 topogane pentru adulti si 16 pentru copii. Pe langa acestea include o piscina cu valuri si un rau pentru rafting.


Facilitati camera: Titanic Aqua resort are un numar total de 331 camere toate avand aer conditionat, Tv cu programe prin satelit, telefon, uscator de par, mini bar umplut zilnic cu apa, balcon sau terasa.