Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC BEACH AQUA PARK

de la
1239  1057 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 15.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotel Titanic Beach Spa Aqua Park 5* a fost deschis in 2007 si se afla pe plaja privata, la 10 km de aeroport si la 17 km de centrul orasului Hurghada. Este un complex hotelier modern, apreciat pentru serviciile sale de calitate si a facilitatilor pe care le ofera.Facilitati hotel: Hotelul dispune de receptie 24h, zona de lobby, ATM, camera de bagaje, internet Wi-Fi (gratuit), restaurante principale, restaurante a la carte, lobby bar, bar la piscina, bar la plaja, disco- bar, piscina exterioara, 2 piscine pentru copii, Aqua Park cu 17 tobogane (9 pentru adulti si 8 pentru copii), magazin de suveniruri, sala de conferinte, cinema pentru copii, servicii de transfer, spalatorie, medic (la cerere), parcare, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, centru Spa, o baie turceasca, un jacuzzi (exterior), sala de fitness (gratuit), centru de scufundari, centru de windsurfing, centru Aqua, bowling, tenis de masa, biliard, fotbal de masa, program de animatie, polo pe apa, gimnastica in apa, darts, baschet, spectacol de seara.Facilitati camere: Toate camerele sunt echipate cu TV LCD, mini-bar, baie, uscator pentru par, aer conditionat/incalzire, seif, baby cot(la cerere), balcon/teras

Descriere hotel

Titanic Beach Spa & Aqua Park, este localizat pe malul Mării Roşii şi oferă oaspeţilor săi un sejur de neuitat, fie relaxându-se în centrul Wellness & Spa, bucurându-se de aqua park, de jocuri acvatice sau sporturi nautice sau gustând preparate culinare variate, într-unul dintre cele 9 restaurante á la carte.



Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi gratuit pe întreg domeniul hotelului

Aqua park cu 16 tobogane

Centru de diving

Centru Wellness & Spa



Regim de masă

All Inclusive

-Mic dejun, prânz şi cină tip bufet

-Restaurante á la carte: 2 cine/sejur gratuite, cu rezervare în prealabil

-Lobby Bar 24 H

-Tenis de masă, aerobic, gimnastică, boccia, soccer, mini-golf, volei, jocuri în piscină, program de animaţii, show-uri, muzică live



Locatia

Hotelul este amplasat direct pe plajă, la o distanţă de 10 km de aeroportul din Hurghada şi la 16 km de centrul oraşului.



Soare si mare

Plajă proprie, cu nisip; aqua park cu 8 tobogane pentru adulţi şi 8 pentru copii (deschis în intervalul orar 08:00-13:00 şi 14:00-18:00); piscine - 1.600 mp. Umbrele, şezlonguri, saltele şi prosoape gratuite, atât la plajă cât şi la piscină.



Restaurante si baruri

2 restaurante principale - “Rose” şi “Jack”, restaurant adults only - “Cal”; 5 restaurante á la carte cu specific libanez, italian, chinezesc - “China Town”, grill, pescăresc; acces la 4 restaurante á la carte de la Titanic Palace, cu specific: indian - “Tandoori”, japonez - “Skata Teppenyaki”, mexican - “Sombrero”, mongol - “The Mongolian”; Pirates Lobby Bar, Shisha Bar, Pool Bar, Aqua Bar, Beach Bar, VIP Lounge, Waves Disco.



Sport și relaxare

Tenis de masă, aerobic, gimnastică, boccia, soccer, mini-golf, volei, bowling, biliard, aqua center, centru de diving.



Facilități pentru copii

Kid’s Club (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani), spaţiu de joacă, echipă de animatori, cinema, aqua park cu 8 tobogane pentru copii.



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului, tenis de masă, aerobic, gimnastică, boccia, soccer, mini-golf, volei, jocuri în piscină, program de animaţii, show-uri, muzică live.



Facilități contra cost

Acces internet Wi-Fi, centru Welness & Spa, saună, baie turcească, masaj, jacuzzi, sală pentru întâlniri şi conferinţe, internet café, sală de jocuri, bowling, biliard, spălătorie, magazine, nocturnă teren de tenis, închiriere maşini, aqua center, centru de diving.



Bine de stiut

În restaurant nu este permis accesul în costum de baie.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de un total de 614 camere, împărţite astfel: 474 camere standard (cca. 40 mp), 6 camere pentru persoane cu dizabilităţi (cca. 40 mp), 113 camere family (cca. 50 mp), 10 suite junior (cca. 50 mp), 4 suite executive (cca. 75 mp), 1 suită prezidenţială (cca. 120 mp).

Dotări camere: baie prorie cu cadă/duş, uscător de păr, LCD TV satelit, telefon, mini-bar, seif, aer condiţionat, balcon/terasă.


Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie