Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ CASA DEL MAR RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Jaz Casa Del Mar Resort 4* se afla in centrul orasului Hurghada, la 10 minute cu masina de aeroport.Complexul hotelier este format din 2 cladiri: Casa del Mar Beach (ex. Grand Plaza Hotel) - situat pe plaja si Casa del Mar Resort (ex. Grand Plaza Resort), aflat la o scurta distanta de plaja. Ambele hoteluri impart plaja privata.
Plaja: plaja de nisip privata, cu sezlonguri si umbrele (in Jaz Casa Del Mar Beach).
Facilitati hotel: receptie 24h, camera de bagaje, schimb valutar, ATM, internet WiFi, 2 piscine in aer liber, parc acvatic (3 tobogane cu apa), piscina pentru copii, club pentru copii, loc de joaca, Panorama restaurant principal- bufet, restaurant a la carte (o data pe saptamana gratuit), lobby bar, bar la piscina, Le Bouchon disco, colt Shisha (cost suplimentar), centru de scufundari (in Jaz Casa Del Mar Beach), facilitati de sporturi nautice (in Jaz Casa Del Mar Beach), volei pe plaja, tenis de masa, program de animatie de zi si de noapte, darts, boccia, jacuzzi, sala de fitness, sauna, baie de aburi, centru de frumusete, servicii de transfer, inchirieri auto, medic(la cerere), spalatorie.
Facilitati camere: TV prin satelit, aer conditionat, facilitati de ceai/cafea, seif, baie cu uscator de par, mini-bar, telefon, balcon/terasa cu vedere la gradina sau piscina.
Tipuri de camere:
Hotelul are 204 camere, incluzand 3 camere pentru persoane cu dizabilitati.
- Superior Room (36 mp)
- Family Room (51 mp)

Observatii: nu accepta animale de companie.







Locatie