Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STEIGENBERGER RAS SOMA

de la
1467 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.10.2024 - 19.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare:

Hotelul Steigenberger Ras Soma 5*, inaugurat in 2019 este situat in Soma Bay, la 55 km de Aeroportul Internațional din Hurghada si la 45 km de portul nou de agrement.

Complex elegant de cinci stele, Steigenberger Resort Ras Soma este una dintre incantatoarele oaze luxoase de ralaxare, unde cei ce aleg acest resort, se pot bucura de vacanta clasica de vis, inconjurati de nuanțele mistice ale naturii.

Facilitati hotel:

Hotelul este dotat cu receptie 24h, check-in/check-out express, lobby, Wi-Fi, lift, centru de schimb valutar, 5 restaurante, meniu pentru copii,  room service, baruri, teren de tenis, saună, sală de fitness, teren de golf (la maxim 3 km), grădină, terasă, piscine, spălătorie si curăţătorie chimică, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, salon de frumuseţe, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, centru Spa și Wellness, masaj, teren de joacă pentru copii, tenis de masă, magazin de suveniruri/cadouri, windsurfing, darts, volei, baschet, mini-fotbal, aerobic, biliard, volei pe plaja, gimnastica, animatori, mini-club, caiac, echitatie, parcare, programe de divertisment, plaja proprie cu nisip.
 

Facilitati camere:

Fiecare camera este inzestrata cu aer conditionat, seif, aparat pentru preparare ceai/cafea, mini-bar, Tv/satelit, telefon, balcon/terasa, baie cu dus si produse de toaleta.