Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOLYMAR SOMA BEACH

de la
1188  1038 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.05.2024 - 30.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Solymar Soma Beach


Prezentare oficiala hotel: www.jazhotels.com


Localizare: Nisipurile argintii si apele turcoaz fac din Soma Beach un loc minunat pentru vacanta. Hotelul este situat la doar zece minute de mers cu masina de centrul orasului Safaga si se afla la 49 de minute de mers cu masina de Hurghada.


Facilitati hotel: acces privat la plaja, Mivida Spa ofera o gama fantastica de tratamente si terapii, doua piscine, club si loc de joaca pentru copii si piscina cu tobogane pentru copii, cultura si divertisment in amfitetru, muzica live si formatii


Activitati:
- Fitness - O sala de fitness complet echipata este disponibila pentru a mentine rutina de fitness a oaspetilor.
-Wellness Spa - gama larga de terapii, masaje linistitoare sau tratamente de infrumusetare folosind ingrediente autentice si organice
-Jocuri sportive - tenis de masa, darts, fotbal de masa, boccia
-Cultura si divertisment - o varietate de cultura populara, muzica live si spectacole la amfiteatru in fiecare seara.
-Club pentru copii, piscina si loc de joaca
-Centru de scufundari si sporturi nautice






Restaurante si baruri:


Oasis: Fie ca este vorba de micul dejun sau de cina, Oasis este locul unde puteti gasi o varietate de delicatese internationale realizate la perfectiune, servite in stil bufet.


The Lounge, Lobby Bar: The Lounge este locul perfect pentru a va bucura de o carte linistita intr-un colt confortabil sau de un tete-a-tete cu prietenii, in timp ce savurati o bautura racoritoare sau o bautura alcoolica.


Remal, Restaurant pe plaja: Relaxati-va cu o bautura cu gheata in mana sau rasfatati-va cu o gustare gustoasa in timp ce va bucurati de soare, nisip si navigati la Remal, restaurantul nostru de pe plaja.


Fayrouz: Savurati aromele incantatoare ale orientului in timpul unei cine delicioase la Fayrouz. Autentice si delicioase, retetele noastre reflecta intregul spectru de bucatarie din Africa de Nord si Orientul Mijlociu, folosind cele mai proaspete ingrediente si condimente parfumate. Fayrouz este deschis doar pentru cina.


Olivo: Gatitul italian acasa intr-un cadru cald si relaxat este modalitatea perfecta de a va bucura de o cina pe inDELET E alaturi de tovarasii dvs. de calatorie. Bucurati-va de pastele noastre facute manual, proaspete, folosind tehnici si ingrediente traditionale, care le fac sa se topeasca in gura. Va rugam sa retineti ca Olivo este deschis doar pentru cina.


Waves, Bar pe plaja: Imbibe intr-un cocktail si o masa delicioasa in timp ce privesti la orizont. Linistitoare si senina, o masa la Waves este o reteta de relaxare.


Shisha Corner: Rasfatati-va cu un gust din Egipt in timp ce va bucurati de un fum relaxat cu o narghilea parfumata in aroma pe care o alegeti.


Aqua, Pool Snacks: Relaxati-va intr-o ambianta relaxata langa piscina si bucurati-va de o gustare usoara, o bautura rece sau un cocktail cu fructe.


Pool Bar: Relaxati-va langa piscina si bucurati-va de soare, cu o bautura racoritoare si o gustare usoara de la barul de la piscina.


Circle Bar: Indiferent daca doriti sa va relaxati, sa va asezati pe spate si sa savurati bautura pe care o alegeti sau sa va amestecati cu prietenii la un ulcior, barul Circle este acolo pentru dvs. toata noaptea.


Bar 10: Relaxati-va cu briza blanda a Marii Rosii pe terasa in aer liber a lui Bar 10, in timp ce va rasfatati cu un cocktail racoritor.


Facilitati camere: Contemporane si stilate, interioarele reflecta frumusetea naturala a peisajului. Camerele si apartamentele sunt proiectate atent, tinand cont de confortul turistilor. Vederile sunt uimitoare si se deschid spre mare, piscina sau gradini. Balcoanele sau terasele individuale au scaune confortabile, astfel incat turistii se pot bucura de frumusetea imprejurimilor.