Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCATIE
Hotelul este situat la 8km de aeroport, in centrul localitatii Hurghada, pe malul marii. Hotelul construit in 2001, a fost renovat in 2005; este format din 2 corpuri, cu 4 etaje si 5 corpuri anexe; dispune de 710 camere dintre care 10 suite, 595 camere standard si 105 camere familiale.

FACILITATI HOTEL
Hotelul dispune de restaurant principal, restaurante A`la carte cu specific italienesc, chinezesc; Oasis Beach restaurant, Captain Nemo`s Pub; Biliard bar, Lobby Bar, Buddha Bar, Mark Antonio Bar, Scooby Doo Bar. Aerobic, volei, fotbal de masa, darts, tenis de masa, minifotbal-gratuite; echipament de tenis, teren de tenis, banana, squash, biliard, windsurf, centru diving, plimbari cu camila-contra cost. Discoteca, magazine, jacuzzi, masaj, baie de aburi, miniclub, mini disco, cinema, curatatorie, safe, 4 piscine.

FACILITATI CAMERE
Camerele sunt dotate cu baie, uscator in camera, minibar-gol, AC central, TV satelit, telefon, balcon/terasa, pardoseala din gresie.

SERVICII INCLUSE
7 nopti cazare in Hurghada la hotelul ales
Transferuri cu autocar cu A/C scaune rabatabile, sistem audio-video;
Zbor direct charter TAROM: Otopeni – Cairo / Luxor - Otopeni
1 Bagaj de cala de max. 23 kg + 1 Bagaj de cabina de max. 10 kg
BONUS! Asigurare Medicala si STORNO indiferent de varsta
Asistenta turistica in Hurghada

Atentie! PRETUL AFISAT NU INCLUDE TAXA DE VIZA: 24 euro/persoana - se achita la agentie, prin selectarea acestei componente la momentul rezervarii!

Locatie