Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pickalbatros White Beach


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Hotel nou, deschis în anul 2016

6 piscine, 16 tobogane acvatice

Acces internet Wi-Fi gratuit


Descriere hotel

Deschis în anul 2016, Pickalbatros White Beach este un resort de lux ce se întinde pe o suprafaţă de 81.000 mp, pe malul Mării Roşii.



Principalele puncte de atracție

Hotel nou, deschis în anul 2016

6 piscine, 16 tobogane acvatice

Acces internet Wi-Fi gratuit



Regim de masă

All Inclusive

-Mic dejun, prânz şi cină tip bufet

-Băuturi alcoolice şi non-alcoolice locale, în intervalul orar 10:00-00:00

-Acces internet Wi-Fi, sală de fitness, aerobic, aqua aerobic, polo pe apă, volei pe plajă, darts, boccia, mini-golf, tenis de masă, program de animaţii, show-uri, muzică live



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanţă de 3 km de aeroportul Hurghada şi la 7 km de centrul oraşului. Bazarul şi restaurantele se găsesc la 5 minute de mers pe jos de la hotel.



Soare si mare

pe plajă, cu nisip; ponton; 2 piscine pentru adulţi şi 4 piscine cu 16 tobogane pentru copii. Şezlonguri, umbrele, saltele şi prosoape gratuite, atât la plajă cât şi la piscină.



Restaurante si baruri

Restaurante cu specific: italian - “Soprano”, oriental - “Saffron”, asiatic - “L’Asiatique”; 1 restaurant á la carte-contra cost - “Wow”; Food Court, Lobby Bar (deschis 24 H; după ora 00:00 băuturile sunt contra cost), Sport Bar, White Bar, Millenium Bar, Olympus Bar, Red Sky Bar, Beach Bar.



Sport și relaxare

Sală de fitness, aerobic, aqua aerobic, polo pe apă, volei pe plajă, darts, boccia, mini-golf, tenis de masă, centru de diving, sporturi nautice.



Facilități pentru copii

Mini Club (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani), 4 piscine exterioare (cu încălzire pe timp de iarnă), 16 tobogane acvatice, scaune şi meniu în restaurant, spaţiu de joacă, pătuţ (la solicitare, gratuit).



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi, sală de fitness, aerobic, aqua aerobic, polo pe apă, volei pe plajă, darts, boccia, mini-golf, tenis de masă, program de animaţii, show-uri, muzică live.



Facilități contra cost

Centru Wellness & Spa, masaj, saună, baie cu aburi, baie turcească, baie marocană, jacuzzi, masaj, salon de înfrumuseţare, coafor, centru de diving, sporturi nautice, spălătorie, magazine, taxi.



Bine de stiut

-exista posibilitatea de a adauga supliment pentru intrare la aqua parkul de la Jungle Aqua Park pentru adulti si copiii cu varsta cuprinsa intre 2-14 ani; pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0-2 ani accesul este gratuit

-tariful include: acces aqua park, transfer si concept All Inclusive



Facilități si dotari camere

Hotelul este compus dintr-o clădire principală cu 5 nivele, având disponibile 473 de camere, împărţite astfel: 411 camere duble (cca. 40 mp), 54 suite junior (cca. 70 mp), 8 suite cu vedere la mare (cca. 120 mp).

Dotări camere: baie proprie cu cadă/duş, uscător de păr, TV satelit, telefon, acces internet Wi-Fi (gratuit), mini-bar, seif, aer condiţionat, balcon/terasă; curăţenie se face zilnic.