Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARRIOTT BEACH RESORT

de la
1067 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Suceava
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat central si direct pe plaja fina de nisip , Hurghada Marriott Beach resort va invita sa experimentati relaxarea la cele mai inalte standard pe malul Marii Rosii.
LOCALIZARE: hotelul se afla la 7 km distanta de Aeroportul International Hurghada si la 8 km de centrul orasului .
FACILITATI HOTEL: O gama variata de activitati sunt puse la dispozitia oaspetilor sai de catre Marriott Hurghada. Printre acesta se numara 2 terenuri de tenis si squash ( contra cost), centru spa, plaja privata cu nisip, 2 piscine ( una dintre ele incalzita in sezonul de iarna), mini fotbal, biliar ( contra cost), wind surfing, centru de diving. Copiii se pot bucura de o piscina speciala si un club destinat special lor (4-12 ani).
Marriott Hurghada ofera o gama variata de restaurante si baruri cu o bucatarie dornica sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Printre acestea se numara un restaurant principal cu terasa, un restaurant cu specific Italian, un snack , o cafenea, 2 patisserie, un bar la plaja care ofera fresh de fructe, snackuri, cocktailuri si un lounge.
Pe langa acestea, hotelul mai detine 3 Sali de conferinte de diferite capacitati, serviciu de curatatorie, receptie , acces wi-fi in zonele publice si serviciu de curierat.
FACILITATI CAMERE: Hotelul dispune de 283 de camera, toate avand balcoane si o priveliste panoramica asupra Marii Rosii. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat individual, LCD,uscator de par, seif, mini bar, facilitate pentru prepararea cafelei si ceaiului. Mini barul si accesul la internet sunt contra cost.


ALL INCLUSIVE: Conceptul all inclusive include micul dejun 06:30-11:00 (restaurantul principal), produse de patiserie ( 11:00-12:00 Surf AN D Turf restaurant), pranzul 12:30-15:30 , snack de la 15:30, cina 18:30-21:00. Restaurantul a l'a carte Tuscany este contra cost si cu rezervare prealabila.
Toate bauturile locale alcoolice si nonalcoolice precum si berea locala, vinul local la pahar, cocktailurile, ceaiul, cafeaua si bauturile soft (Pepsi, 7Up, Diet pepsi, Diet 7Up, Mirinda, Soda, Tonic) sunt incluse .
Contra cost: room service, fresh ul de fructe, Marrnet CafAS, mini barul, toate bauturile in sistemul A l'a carte, sporturile acvatice, masajul.