Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albatros Aqua Park

de la
1538  1209 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Cu o atmosfera primitoare, o multitudine de topogane de apa si peisaje minunate, Albatros aqua Park reprezinta alegerea ideala atat pentru familiile cu copii, datorita multitudinii de acrivitati cat si pentru adultii in cautarea distractiei.


AN DESCHIDERE: 2000


LOCALIZARE: Hotelul se afla la proximativ 7 km distanta de Aeroportul International Hurghada, la 15 km de centrul orasului Hurghada si la 500 m de plaja Albatros Resort.


FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant principal, 2 restaurante A l'Aa carte, un snack, 7 baruri, teren de volei, program de animatie, acces wi-fi gratuit in receptie, centru spa, facilitate pentru copii ( kids club, zona de joaca, 2 piscine pentru copii, jocuri electronice-contra cost, scaune pentru copii, baby coat). In zona parcului de distractii gasim water polo, aqua gym aerobic, darts, boccia.
Plaja hotelului este comuna cu cea a hotelului Beach Albatros Resort si este plaja cu nisip. Distanta pana la plaja este de 500 m iar hotelul pune la dispozitie gratuit serviciu de shuttle.
Servicii contra cost: centru de diving, sporturile acvatice, terenul de tenis, billiard, jocuri electronice, serviciu de curatatorie, sali de conferinta.
AQUA PARK: Situat in gradinile luxuriante ale hotelului, noul parc acvatic garanteaza distractie absoluta atat pentru adulti cat si pentru copii. Include 3 piscine pentru adulti cu 9 topogane ( twister slide, flying boat si wave slide), 3 topogane pentru copii, umbrele si sezlonguri gratuite.


FACILITATI CAMERE: Toate cele 296 de camere ale hotelului ( 251 camera standard si 45 camere family ) sunt dotate cu telefon, Tv cu programe prin satelit, aer conditionat, mini bar, seif, uscator de par, balcon sau terasa, baie cu cabina de dus. Camerele family sunt formate din 2 dormitoare si o baie..Accesul la internet wi-fi este gratuit.
Mini barul este umplut zilnic cu apa, iar accesul la wi-fi in camera este contra cost.


CONCEPTUL ALL INCLUSIVE: Conceputul All Inclusive al hotelului include o gama variata de bauturi alcoolice si non alcoolice locale, bere, sucuri, cocktailuri, cafea, ceai si vin local la pahar. Toate bauturile sunt gratuite in intervalul 10:00-00:00 iar in afara acestui interval sunt contra cost.
Micul dejun se serveste in intervalul 07:00 a 10:00, micul dejun tarziu 10:00-11:00, pranzul 12:30-14:30, snack 12:30-16:00 (food court sea world sau Red Sky bar), cina 18:30 a 21:30 ( restaurantul principal, restaurantul Alfredo sau restaurantul Mandarin ) iar cina tarzie 22:00-00:00 ( restaurantul principal)
Toate bauturile consumate in Disco barul hotelului si la Shisha Corner sunt contra cost.


Locatie