Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAJESTY CLUB TUANA FETHIYE

de la
1194 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Club Tuana Fethiye este potrivit pentru un sejur activ. Este compus din 2 parti: hotel-clubul situat pe plaja si „Tuana park” : peste drum. Oaspetii se pot bucura de infrastructura ambelor locatii.

Localizare:
Hotel Club Tuana Fethiye
este situat la 42 km de aeroportul orasului Dalaman, la 17 km de orasul Fethiye, la 2 km de statiunea Yanyklar, pe malul marii. Hotelul este construit in anul 1993, cu o suprafata totala de 120.000 m2, iar ultima renovare a fost in 2008.

Facilitati plaja:
Plaja proprie, nisip/pietris. Platforma. Ponton. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.

Facilitati camere:
Toate camerele au baie proprie, uscător de păr, TV prin satelit, mini bar, aer condiționat și balcon.

Tipuri de camere:
Hotelul este alcatuit din 17 cladiri cu 2 nivele (Club) si 11 vile cu 2 nivele (Park) (vis-a-vis):
Club :
- 265 standard room (3 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 2+2 pers., 24:26 m2);
- 37 family room cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, baie, max. 4+1 pers., 43 m2)
Park:
- 127 standard room (max. 3 pers., 18:24 m2)
- 36 family room cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, baie, max. 4+1 pers., 39 m2).

Facilitati hotel:
Hotel Club Tuana Fethiye are o piscină mare și o terasă lângă plajă, plus două bazine mai mici, și piscine pentru copii. Umbrele de soare, șezlonguri și prosoape sunt gratuite pe plajă, precum și la piscină .
Se oferă o varietate de facilități și activități, inclusiv terenuri de tenis, mini golf, o sală de gimnastică, o baie turcească, o saună, baschet, volei, tenis de masă, tir cu arcul, windsurfing (licență necesara), canoe, pedaloes și aerobic sport. Pentru oaspeții mai tineri, hotelul oferă cluburi pentru copii de 4-7 , 8-12 și 13-16 ani. Există un centru spa cu tratamente de masaj și de înfrumusețare (se aplică taxe locale). Există un centru de sport de apă la plajă (300 de metri, contra cost), unde vă puteți bucura de plimbări cu banana - barca, jet ski, ski nautic, ringos, catamarane, para- sailing și scufundări.
Complexul are mai multe restaurante, inclusiv restaurantul Anatolia Zeugma, un restaurant italian și un restaurant de pește și mai multe baruri, inclusiv barul Majestate, barul de la piscină, un lobby bar, un bar discotecă, o discotecă în aer liber și un amfiteatru unde au loc spectacole regulate și de divertisment .
Alte facilități includ un lounge cu TV și sală de jocuri, mai multe magazine, un salon de coafură și frumusețe, recepție 24 de ore, schimb valutar, închiriere seifuri, acces internet ( contra cost), servicii de spălătorie ( taxe locale ), și săli de conferințe.

Facilitati de relaxare:
Baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja (2, terenuri), baschet, mini-fotbal, squash, 5 terenuri de tenis (4 cu suprafata sintetica si unul cu suprafata din tartar), inchirierea echipamentului de tenis, nocturna terenului de tenis, tenis de, masa, darts, tir cu arcul, tir cu arma, mini-golf, sporturi acvatice fara motor, windsurfing (cu licenta), program de animatie, muzica live (in anumite zile), discoteca, internet wireless (in lobby).

Facilitati copiii:
Masa tip bufet, 3 piscine, 3 tobogane acvatice, loc de joaca, mini-club (4-7 ani), junior-club (13:16 ani), mini-gradina zoologica, babysitter (contra cost).

Facilitati contra cost:

Masaj, centru SPA, biliard, cursuri de tenis, nocturna terenului de fotbal, internet cafe, cursuri de diving, sporturi acvatice cu motor.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Wi-Fi

Locatie