Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acolo unde memorabilul devine deneuitat.*Inspirat de palatele din PeninsulaArabica, Waldorf Astoria Ras Al Khaimah, localizat la 50 de minute de AeroportuInternational Dubai, aduce adevaratul Serviciu Waldorf catre una din cele maiademenitoare plaje ale Orientului Mijlociu.
Servicii de neegalat: Oferind un teren de golf cu 18 gauri si o intindere de 350 demetri de plaja pristina si private, decorul agnific in care se afla WaldorfAstoria Ras Al Khaimah este completat de facilitatile de neegalat. De lapersonalul concierge si cel de activitatii pentru copii, pana la piscine silocuri de distractie, resortul este conceput astfel incat sa aiba grija deoaspetii sai 24 de ore pe zi, depasind toate asteptarile prin legendarulServiciu Waldorf.
Spa Waldorf Astoria: cu o notabila tema subacvatica, pereti imbracati in matase,iluminat soft si freest din tavan pana in podea, spa-ul Waldorf Astoria este cuatentie conceput pentru a oferi relaxare si intinerire.
Oaspetilor le sunt oferite doua linii despa. Voya, un produs pe baza de alge marine - organic, sustenabil si natural,care timp de 100 de ani a fost produs de aceeasi familie pe tarmurile Irlandei,precum si Rodial, un produs inovator, promovand inrijirea pielii, potrivitpentru toate tipurile de varsta si de piele si promovat de celebritati.
Pe langa facilitatile de spa, oaspetii aude asemenea acces la facilitatile de gimnastica de ultima generatie, cunumeroase echipamente TechnoGym, precum si arie de relaxare si 2 perenuri detenis iluminate.
9 restaurante si lounge-uri: cu 9 restaurante internationale si lounge-uri care oferadelicatese de inspiratie globala, oaspetii pot savura de la preparate cuspecific oriental pana la cele cu specific mediteraneean. Exista si optiunea delive cooking teppanyaki, precum si preparate sushi. Lexington Grill ofertapreparate la gratar de vita premitate international. Ceainaria Camelia oferagustari usoare si ceaiuri iar lounge-ul Siddharta are un lounge elegant ceofera cocktailuri si preparate exotice.

Camere deluxe si suite: Cele 346 de camera deluxe si suite reflecta imprejurimile ca depalat ale resortului si ofera un spatiu luxos de relaxare si gasire a linistii.Fiecare din aceste camere are cel putin 56 de metri patrati si ofera vederipanoramice asupra Marii Arabiei, a terenurilor de golf si a muntilor Al Hajar.