Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

DESCRIERE
Hotelul se afla pe plaja cu nisip alb a Golfului Persic, la doar 45 min de Aeroportul International RAK. Destinatie potrivita pentru vacante in familie, locul ofera servicii de inalta calitate turistilor sai.

FACILITATI
Receptie 24/24
350 m plaja private
2 piscine cu regim ,, adult only
Club pentru copii cu servicii de babysitting
Club activitati sportive: golf, echitatie, activitati nautice
Centru SPA: tratamente faciale cu ingredient naturale, masaj, jacuzii.
Centru de conferinte
Sala pentru organizat evenimente speciale

RESTAURANT
Sistem ALL - INCLUSIVE. Resortul are o gama variata de unitati de alimentatie:
Restaurante: Qasr al Bahar, Lexington Grill& Bar, Azur, Peacock Ally, Camelia
Bar: 17Squared, UMI
In cadrul complexului se poate servi mic-dejun, pranz si cina. La bar, pe timpul zilei se servesc diverse gustari si bauturi racoritoare.

CAMERE
Hotelul are 346 camere. Dintre acestea sunt:
FAMILY CLASSIC ROOM - camera cu vedere la oras, doua paturi de tip Queen-zise, zona pentru birou. Baie compartimentata cu ,, rain shower. ( 56 mp)
KING CLASSIC ROOM - FAMILY CLASSIC ROOM - camera cu vedere la Golf, doua paturi de tip Queen-zise, zona pentru birou. Baie compartimentata cu ,, rain shower. (56 mp)
FAMILY DELUX WITH GOLF VIEW - camera cu balcon si vedere la Golf. 2 paturi de tip Queen bed,. Baie compartimentata cu ,, rain shower. (78mp)
KING DELUX ROOM WITH SEA VIEW - camera cu balcon si vedere la Golf. Camera are un pat de tip ,, King-zise si o canapea extensibila. Baie compartimentata cu ,, rain shower. ( 84 mp)
TWO BEDROOM FAMILY ROOM - apartament cu 2 dormitoare. Exista un pat King-zise si 2 paturi Queen-zise. Zona de dressing este pe hol, iar baia este compartimentata astfel incat sa fie spatiu pentru ,, rain shower. (140 mp)
KING GRANDE JUNIOR SUITE WITH SEA VIEW - apartament cu balcon si vedere la Golf. Apartamentul are o zona de dressing, o baie cu ,, rain shower si un living spatios. Pat de tip king-zise. ( 170 mp)
KING IMPERIAL SUITE WITH SEA VIEW - apartament cu balcon si vedere la Golf. Apartamentul are o zona de dressing, o baie cu ,, rain shower si un living spatios si zona pentru pian. Patul este de tip King-zise. ( 422 mp)
KING JUNIOR SUITE WITH SEA VIEW - apartament cu vedere la Golf. Apartamentul are o zona de dressing, o baie cu ,, rain shower/ cada si un living spatios, terasa. Patul este de tip King-zise. (904 mp)
KING JUNIOR SUITE WITH SEA VIEW AND BALCONY - apartament cu balcon si vedere la Golf. Apartamentul are o zona de dressing, o baie cu ,, rain shower/ cada si un living spatios, terasa. Patul este de tip King-zise. (904 mp)
KING ONE BEDROOM SUITE WITH SEA VIEW - apartament cu vedere la Golf. Camera principala are un pat de tip King-size. Livingul are o zona pentru relaxare, cu canapele si masa de cafea. Baia este compartimentata cu cada si ,, rain shower.(107 mp)
KING TOWER SUITE - apartament cu vedere la Golf. Camera principala are un pat de tip King-size. Livingul are o zona pentru relaxare, cu canapele si masa de cafea. Baia este compartimentata cu cada si ,, rain shower.(145 mp)
KING TOWER SUITE WITH SEA VIEW AND BALCONY - apartament cu vedere la gradina resortului. Camera principala are un pat de tip King-size. Livingul are o zona pentru relaxare, cu canapele si masa de cafea. Baia este compartimentata cu cada si ,, rain shower.(170 mp)
ROYAL SUITE WITH SEA VIEW- apartament cu vedere la gradina resortului. Camera principala are un pat de tip King-size si exista un alt pat dublu in apartament. Livingul are o zona pentru relaxare, cu canapele si masa de cafea. Apartamentul are lift propriu.Baia este compartimentata cu cada si ,, rain shower.(270 mp)
Toate camerele au: TV, telefon, mini-bar, radio/alarma, buton urgenta in baie.

Locatie