Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
W Dubai este localizat in arhipelagul The Palm Jumeirah, pe plaja. Aeroportul International Dubai se afla la aproximativ 40 km distanta fata de hotel iar aeroportul International Al Maktoum la aproximativ 50 de km.


Facilitati hotel
Hotelul detine 347 de camera raspandite pe 7 etaje si une la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum 8 Sali de conferinte cu o suprafata totala de 17.986 mp, acces internet prin cablu si wireless, sala de jocuri, birou de schimb valutar, receptie, seif, magazine de suveniruri, room service, centru rent a car.
Restaurante: Torno Subito-cu specific Italian, Akira Back-cu specific japonez, SoBe Rooftop Bar-cu specific latino-american (adults only), WET Deck-cu preparate internationale, Liv-restaurant principal pentru servirea meselor principale, W Lounge.
Alte servicii si facilitati: centru fitness, centru Spa, sauna, activitati sportive precum squash, volei, water-skiing, sailing, jogging, fitness, jet-skiing.


Dotari camere
Camerele hotelului sunt dotate cu televizor LCD, aer conditionat, adaptor electric, masa si fier de calcat, acces internet wireless de mare viteza, facilitati pentru ceai/cafea, seif, minibar (contra cost), baie cu dus sau cada cu uscator de par, halate si papuci de baie.


Locatie