Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rixos Bab Al Bahr Ras Al Khaimah


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

DESCRIERE
Resortul Rixos Bab Al Bahr este situat pe plaja cu nisip alb a insulei Marjan din Ras Al Khaimah. Acesta se afla la 70 km distanta fata de Aeroportul International Dubai. Destinatie potrivita pentru relaxare, complexul ofera tot confortul oaspetilor sai. Cunoscut pentru serviciile ALL-INCLUSIVE, pe care le detine, hotelul are o varietate de restaurante si baruri unde se pot petrece dupa-amiezi linistite si seri cu socializare. Perfect pentru tineri, cupluri si familii cu copii, locul ofera servicii personalizate si reuseste, cu succes, sa satisfaca nevoile oaspetilor sai.

FACILITATI
Receptia hotelului functioneaza 24/24.
Servicii animatie, dupa cum urmeaza:
Rixy Kid Club ( 4-12 ani) - cinema, art&craft, discoteca, babysitting
Program: 13:00 - 17:00
Club pentru adolescent ( 10-17 ani) - jocuri de masa ( UNO, Jenga, Nu te supari frate, etc.), play-station, masa de billiard/soccer, piscina
Program: 18:00 - 23:00
Family and Couples - seri cu muzica live, show-uri de dans, echipe de acrobatii international
Program: in fiecare seara
Servicii SPA: 2 camere de tratament (special pentru femei/ barbati) - tratamente faciale, masaj, tratamente de detoxifiere, etc.
Activitatii sportive: volie pe plaja, fotbal, baschet, pilates, yoga, Zumba, gimnastica, tenis de masa, jet-sky, water-sky, fly-fish, banana boat. Activitatile nautice se realizeaza pe plaja privata a hotelului.
Complexul are 8 piscine si un parc acvatic. 4 piscine sunt in aer liber: 3 pentru sport si una de tip ,, infinity pool. O piscina este dedicate copiilor, iar alte 2 pisicine se afla in zona SPA.
Centru de fitness cu antrenor personal
Sala de conferinte cu capacitate intre 120-880 de participanti.
Hotelul organizeaza si evenimente speciale. Exista sali/ zone speciale pentru nunti.

RESTAURANT
Hotelul are 7 restaurante si 6 baruri. Fiecare restaurant respecta o tematica aparte. Fie ca vorbim despre bucataria orientala, europeana sau occidentala, exista farfuri pentru toate gusturile.
SEVEN HEIGHTS RESTAURANT - restaurant principal, international. Organizeaza mese cu statii de gatit live. Perfect pentru mic-dejun, pranz sau cina. Este ,,child-friendly.
LALEZAR RESTAURANT - restaurant cu specific turcesc. Meniu ,, a la carte. Alegerea perfecta pentru o cina copioasa.
FISHBONE RESTAURANT - restaurant cu specific pescaresc. Iubitorii de fructe de mare, peste si alte preparate similar se pot bucura de mese copioase la cherhanaua hotelului.
AJA RESTAURANT - restaurant cu specific Asiatic. Preparatele sunt inspirate din bucatariile chineze, tailandeze, indiene si japoneze.
LOLIVO RESTAURANT - restaurant cu specific italienesc. Bucataria face pizza pe vatra, paste si alte delicii live. Tratoria detine o gama variata de bauturi fine.
MEATPOINT RESTAURANT - restaurant bazat pe preparate din carne. Restaurantul are meniu special pentru copii. Exista in cadrul acestuia si un meniu pentru vegetarieni.
TOASTNBURGER - restaurant cu specific American. Serveste preparate de tip ,, junk-food si diverse gustari.
AISHA LOBBY LOUNGE - serveste o gama larga de bauturi: cafea/ceai, cocktailuri, bauturi pe baza de gheata. Seara se pot comanda aperitife.
SEA&SEE BAR - bar pe plaja. Seara gazduieste showuri cu muzica live. Serveste bauturi alcoolice/ non-alcoolice.
INFINITY POOL BAR - serveste preparate reci si diverse bauturi alcoolice. Se afla langa piscina hotelului, cu regim ,, adult only.
SU POOL BAR - serveste pe plaja. Comanda se poate face doar in urma scanarii unui cod QR. Se pot comanda bauturi, freshuri, fructi proaspete, etc.
SPORTS HUB - bar aflat in sala de jocuri a resortului. Serveste diverse bauturi pentru copii: sucuri naturale, bauturi carbogazoase, ceai si gustari.
MOJITO BAR - este deschis seara. Serveste diverse bauturi alcoolice si aperitife.
Serviciul room-service functioneaza 24/24 si poate livra preparate realizate in oricare dintre unitatile de mai sus.
Nota: restaurantele, cluburile si barurile de mai sus servesc o selectie de bauturi alcoolice (marci de turnare de vodka, tequilla, rom, whisky, gin, selectie de beri si vinuri de casa) si bauturi nealcoolice (ceaiuri, cafele, sucuri, bauturi racoritoare, racoritoare dietetice, apa). Aisha Lounge serveste ceai, cafea si bauturi racoritoare. Fara bauturi alcoolice servite in hol.
* Restaurantele a la carte functioneaza pe baza de rotatie, nu toate punctele de vanzare sunt disponibile in aceeasi zi si necesita rezervare prealabila la masa.

CAMERE
Complexul are 594 camere. Acestea sunt de tip:
CLASSIC ROOM - camera cu vedere la gradina resortului. Suprafata camerei este de 32mp. Exista 2 paturi de tip ,, Twin/ dublu. Dusul din baie este de tip ,, rain shower. Se poate opta pentru camera cu balcon/ fara balcon.
PREMIUM ROOM - camera cu vedera la gradina. Suprafata camerei este de 43-47mp. Aceasta este proiectata, astfel incat ,, sa te simti ca acasa, dar departe de casa. Exista un pat de tip ,, King-size. Dusul din baie este de tip ,, rain shower. Camera are balcon propriu.
PREMIUM ROOM STANDARD - camera cu vedere la mare. Suprafata camerei este de 43-47mp. Aceasta este proiectata, astfel incat ,, sa te simti ca acasa, dar departe de casa. Exista un pat de tip ,, King-size. Dusul din baie este de tip ,, rain shower. Camera are balcon propriu.
DELUX ROOM - camera cu vedere generala ( atat la mare, cat si la gradina si spatial verde al resortului). Suprafata camerei este de 34-37 mp. Exista un pat de tip ,, King-size. Dusul din baie este de tip ,, rain shower. Unele camere au balcon propriu.
Datorita faptului ca intreg sistemul a fost construit pentru a facilita vacantele relaxante in familie, resortul detine si o gama variata de apartamente. Acestea sunt:
TWO BEDROOM FAMILY SUITE - apartament cu vedere la mare sau la gradina. Suprafata camerei este de 61-81 mp. Spatiul are 2 camere comunicante. Camera principala are 1 pat de tip ,, King-size, iar cea de-a doua camera are un pat de tip ,, Twin. Fiecare incapere are baie proprie, cu dus de tip ,, rain shower si oglinda pentru machiaj. Apartamentul are un balcon spatios.
TWO BEDROOM JUNIOR SUITE - apartament cu vedere la gradina si terasa proprie. Suprafata camerei este de 78 mp. Spatiul are 2 camere comunicante, un hol si balcon. Camera principala are 1 pat de tip ,, King-size, iar cea de-a doua camera are un pat de tip ,, Twin. Fiecare incapere are baie proprie, cu dus de tip ,, rain shower si oglinda pentru machiaj. Exista o baie de serviciu cu dus. Apartamentul este potrivit pentru familiile cu 2 copii.
INTERCONNECTING FAMILY SUITE - apartament cu vedere la gradina. Exista 2 camere cu hol. Suprafata camerei este de 75 mp. Camera principala are 1 pat de tip ,, King-size, iar cea de-a doua camera are un pat de tip ,, Twin. Fiecare incapere are baie proprie, cu dus de tip ,, rain shower si oglinda pentru machiaj. Apartamentul este potrivit pentru a gazdui 4 adulti si 2 copii.
INTERCONNECTING FAMILY SUITE WITH VIEW - apartament cu vedere la mare. Exista 2 camere cu hol. Suprafata camerei este de 75 mp. Camera principala are 1 pat de tip ,, King-size, iar cea de-a doua camera are un pat de tip ,, Twin. Fiecare incapere are baie proprie, cu dus de tip ,, rain shower si oglinda pentru machiaj. Apartamentul este potrivit pentru a gazdui 4 adulti si 2 copii.
THREE BEDROOM SENIOR SUITE - apartament cu vedere la mare/ gradina si terasa proprie. Exista 3 camere cu hol. Suprafata camerei este de 107-152 mp. Camera principala are 1 pat de tip ,, King-size, restul sunt de tip ,, Twin. Fiecare incapere are baie proprie, cu dus de tip ,, rain shower si oglinda pentru machiaj. Sunt 2 bai suplimentare cu dus. Sufrageria apartamentului are deschidere la terasa. Apartamentul este potrivit pentru a gazdui 5 adulti si 2 copii.
THREE BEDROOM KING SUITE - apartament cu vedere la mare/ gradina si terasa proprie. Exista 3 mini-apartamente cu pat de tip ,, King-size.Suprafata camerei este de 190 mp. Fiecare incapere are baie proprie, cu dus de tip ,, rain shower si oglinda pentru machiaj. Pe langa aceste bai, apartamentul are o baie suplimentara fara dus. Sufrageria apartamentului are deschidere la terasa. Apartamentul este potrivit pentru a gazdui 5 adulti si 2 copii.

Toate camerele/ apartamentele au: TV, Wi-Fi gratuit, mini-frigider, aer conditionat, mocheta, seif, telefon, kit ingrijire personala si uscator de par.

PUNCTE DE INTERES TURISTIC
Localizarea hotelului in raport cu:
-EXPO 2020 - 124 km
-Dhayah Fort - 44 km
- Suwaidi Pearls Farm - 43 km
- Dubai Mall - 81 km
- Golf Club - 6 km
- Tiroliana Jebel. J. - 79 km
- Burj Al Arab - 109 km
- Burj Khalifa - 96 km

Locatie