Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat intr-o gradina de 15 hectare, Le Meridien Dubai Hotel and Conference Centre este un paradis de odihna si relaxare, situat langa Aeroportul International Dubai (DXB). Proprietatea de 5 stele ofera acces la renumitele cartiere comerciale si de afaceri din Dubai si la atractiile locale populare.

Facilitati camere

Recent renovat, unitatile de cazare primitoare de la Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre sunt de neegalat prin luxul si frumusetea lor moderna. Camerele de 5 stele ofera facilitati pentru un sejur convenabil si confortabil. Adapostite de zgomotul avioanelor de ferestrele extinse izolate fonic, fiecare unitate de cazare este dotata cu un decor in nuante neutre sic si necesitati contemporane precum acces la Wi-Fi de mare viteza, televizoare LCD cu pachete superioare de cablu si statii de lucru ergonomice cu porturi de date conectabile. Paturile Le Meridien sunt concepute pentru a facilita un somn odihnitor, iar fiecare baie are un dus cu efect de ploaie si cele mai bune articole de toaleta. Camerele Deluxe sunt concepute pentru a oferi o senzatie de casa cu tot ceea ce va asteptati de la un hotel de lux din Dubai. Pe langa facilitatile gratuite pentru ceai, cafea si espresso, hotelul ofera de asemenea, un cos cu fructe proaspete si un ziar zilnic in engleza sau araba. Toate camerele Deluxe sunt extrem de linistite, cu vedere la gradina. Aceste camere luminoase si aerisite creeaza o optiune de cazare eleganta si confortabila pentru un sejur cu adevarat relaxant. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, halate de baie, papuci de casa, seif, canapea, birou, facilitati pentru calcat si telefon. Pentru acei oaspeti care cauta cele mai bune servicii personalizate si lux, camerele Le Royal Club de 52 de metri patrati sunt cele mai bune si mai mari camere ale hotelului. O varietate de beneficii gratuite includ un cos zilnic cu fructe proaspete, la alegerea oaspetelui; ceai, cafea si sucuri proaspete in camera plus servicii de menaj si turndown la comoditatea dvs. Oaspetii cazati la etajul spa se pot bucura de un tratament spa relaxant in camera. Toti oaspetii cazati in camerele Royal Club pot folosi Royal Club Lounge, exclusiv de nefumatori. Optiuni de mic dejun sanatos sunt oferite in lounge de la 6:30 la 10:30, iar ceai, cafea si sucuri proaspete sunt servite pe tot parcursul zilei. Scones si sandvisuri insotesc ceaiul de dupa-amiaza. Oaspetii se pot bucura de cocktailuri gratuite intre orele 18:00 si 20:00. Va rugam sa retineti ca copiii cu varsta sub 12 ani nu au acces la Royal Club Lounge in timpul orelor de cocktail. De asemenea, este oferit mic dejun in Yalumba. Va rugam sa retineti ca copiii cu varsta sub 12 ani nu au acces la piscina Royal Club, Royal Club Lounge si Royal Business Centre. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, halate de baie, papuci de casa, articole de toaleta gratuite, canapea, alarma, birou, facilitati pentru calcat, telefon, radio, facilitati pentru cafea si ceai, minibar.

 

Facilitati hotel

Puteti sa va incepeti ziua intr-unul dintre cele 18 restaurante sic inainte de a experimenta orasul sau de a participa la un eveniment sofisticat al hotelului. Savurati bucatariile diverse si delicioase ale lumii fara sa parasiti Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre. Cele 18 restaurante remarcabile, influentate de unicitatea calatorilor, ofera experiente culinare de neuitat din localuri sofisticate. Pentru a va relaxa, puteti sa rezervati un tratament linistitor specific atat pentru barbati, cat si pentru femei, inclusiv impachetari purificatoare, tratamente faciale si masaje pentru intregul corp in centrul Natural Elements Spa. Sau puteti sa va relaxati cu o baie intr-una dintre piscinele in aer liber in timp ce savurati o bautura racoritoare de la unul dintre cele cinci baruri la piscina disponibile in incinta. Sunt disponibile permise de o zi pentru acces la piscina si sala de sport pentru a va mentine rutina de fitness.

 

Localizare hotel

Oferind o locatie excelenta langa Aeroportul International Dubai, hotelul ofera acces la renumitele cartiere comerciale si de afaceri din Dubai si la atractiile locale populare, cum ar fi Deira City Centre, Dubai Mall, Dubai Creek Golf and Yacht Club, Burj Khalifa si Gold Souk.

 

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Parcare
Restaurant
Room Service
Bar
Lift
Seif
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
CH ( incalzire centralizata )
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie