Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMWAJ ROTANA JUMEIRAH BEACH

   Jumeirah, Emiratele Arabe Unite

de la
2464  2330 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.08.2024 - 31.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest Airport
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

DESCHIS in 2010, Amwaj Rotana Jumeirab Beach este un hotel de 5* situat in Emiratele Arabe Unite, in vibrantul oras Dubai, zona Jumeirah, pe celebrul bulevard The Walk, la 120 de m de plaja privata, 19 km de centrul orasului si la 30 de km de aeroportul international din Dubai. http://www.rotana.com/rotanahotelandresorts/unitedarabemirates/dubai/amwajrotanaWeb page:
http://www.rotana.com/rotanahotelandresorts/unitedarabemirates/dubai/amwajrotana

Spa & Welness:
Oaspeţii se pot destinde pe tot parcursul zilei la Sundeck Pool Bar intr-o atmosfera relaxata sau pot opta pentru centrul spa unde pot beneficia de sauna, baie cu aburi, masaje de relaxare.

Drinks & Food:
Amwaj Rotana oferă 6 opţiuni de luat masa, care includ 3 concepte originale premiate, cum ar fi Rosso, cu mâncăruri tradiţionale italiene, precum şi renumitul lanţ teppanyaki american-japonez Benihana. Poti opta si pentru room-service disponibil 24 de ore sau te poti relaxa cu o bautura la bar sau la piscina.

Sport si Divertisment:
Sala de fitness este echipata cu aparatura cardio si aparatura pentru a te mentine in forma. Iti poti petrece timpul liber la piscina sau poti opta pentru excursii in desert, pescuit, golf, excursii pe insula, cluburi de noapte sau mall-uri.

Locatie:
Hotelul se afla amplasat intr-o locatie superba, chiar in cartierul de afaceri principal al Abu Dhabi cu vedere spre mare, la 120 de m de plaja privata, 19 km de centrul orasului si 30 de km de aeroportul international din Dubai.