Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stalis Beach Hotel

de la
822  772 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Descriere

Stalis Beach este un hotel de 3 stele, ideal pentru cupluri si familii.

Localizare

Hotelul Stalis Beach este localizat in statiunea Stalida, la 20m de plaja intinsa cu nispip si la 30 km de aeroportul din Heraklion.

Facilitati hotel

Hotelul Stalis Beach asigura clientilor 18 ore receptie, salon, colt TV, wi-fi gratuit in toate zonele publice, magazin de suveniruri, piscina, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, gradina, parcare, doctor la cerere (cu plata), restaurant principal, lobby cafe-bar, bar la piscina. Ocazional se organizeaza spectacole de muzica live. Hotelul dispune de spa center (masajul si sauna sunt cu plata) si sala fitness. Se pot practica biliard si sporturi acvatice. Toate  camerele sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon, seif (cu plata, 20 euro/saptamana), TV satelit, frigider. baie cu dus, uscator de par, balcon/terasa. Hotelul Stalis Beach asigura copiilor loc de joaca, iar pentru infanti pat si scaune speciale (la cerere, gratuit).

Website

https://stalis-hotel.gr/