Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STAR BEACH VILLAGE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte Bine 8,5 Booking Recomandat familiilor cu copii! Hotelul Star Beach Village este situat in statiunea Hersonissos la 50 m de plaja din zona. Turistii cazati in acest hotel beneficiaza de acces gratuit in Water Park-ul Star Beach. Centrul statiunii Hersonissos se afla la 10 minute de mers pe jos si ofera o mare varietate de restaurante si magazine.Localizare
Hotelul Star Beach Village este situat la 50 de metri de plaja de nisip si de portul din Hersonissos. Orasul Heraklion si aeroportul international Nikos Kazantzakis se afla la aproximativ 25 km de hotel. Statia de autobuz se afla la 50 m.

Site web

Detaliile complete se gasesc pe pagina oficiala a hotelului - CLICK AICI

Spa & wellness
Pentru momentele de relaxare, hotelul ofera un centru wellness - spa cu jacuzzi, sala fitness, sauna, cada de hidromasaj baie turceasca si baie de aburi. In cadrul acestuia puteti beneficia (contra-cost) de difertie tratamente de infrumusetare, de sedinte de masaj si sauna.

Drinks & food
Hotelul ofera concept All Inclusive si pune la dispozitia turistilor un restaurant principal cu bufet international si grecesc, snack bar la piscina, restaurant asiatic a la carte, bar si snack bar la piscina.

Sport si divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor diferite posibilitati de divertisment: biliard, tenis de masa, darts, scufundari, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice, minifotbal, baschet, programe de divertisment in timpul serii si aqua park.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Sporturi nautice
Centru Spa & Wellness
Restaurant
Bar la piscina

Locatie