Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO GRECO VILLAGE (Ex. Elmi Suites)

de la
1379 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Hotel

Hotelul Porto Greco Village (Elmi Suites) 4* este situat in Hersonissos, insula Creta, la aproximativ 100 de metri de plaja. Centrul statiunii se afla la 100 de metri, Crete Golf Club la 8 km, statiunea Malia la 8 kilometri, iar orasul Heraklion si aeroportul la 27 de kilometri.
Hotelul Porto Greco Village (Elmi Suites) din Hersonissos, insula Creta, este un complex de 14 cladiri ce functioneaza in sistem All Inclusive. Complexul a fost construit in 1996 si are clasificarea turistica de 4 stele.

Facilitati

Hotelul Porto Greco Village (Elmi Suites) 4* ofera oaspetilor sai restaurant principal, a la carte, 4 baruri, 4 piscine cu apa dulce, 2 piscine pentru copii, miniclub, 3 zone de plaja cu nisip fin (sezlongurile contra cost), fitness, sauna, hammam, jacuzzi, masaj, squash, baschet, tenis de masa, darts, minimarket.
Servicii: receptie 24 ore, Wifi gratuit, curatatorie, schimb prosoape la 2 zile, schimb lenjerie la 3 zile, early breakfast, schimb valutar.

Camere

Hotelul are 223 de camere: camere standard si family, impartite in 14 cladiri. Toate camerele au fost renovate intre 2016-2018.
Camerele standard au o suprafata de 25 mp, unele au vederea la mare si dispun de pat dublu sau 2 paturi, frigider, aer conditionat individual, TV LCD 32", WiFi, seif (contra cost), foehn, telefon, o sticla de apa la sosire. Toate camerele standard au balcon sau terasa.
Camerele family au 35 mp si sunt formate din living si dormitor, unele au vedere la mare. Dormitorul are pat dublu sau 2 paturi, iar in living este o canapea extensibila sau 2 canapele single. Dispun de pat dublu sau 2 paturi, frigider, aer conditionat individual, TV LCD 32", al doilea TV 14", WiFi, seif (contra cost), foehn, telefon, o sticla de apa la sosire. Toate camerele Family au balcon sau terasa.

Masa

All inclusive.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Aer condiționat
Restaurant
Bar la piscina

Locatie