Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olympic Palladium

de la
735 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.04.2024 - 04.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel beneficiază de o locaţie centrală privilegiată în frumosul oraş Rethymnon, la 300 de metri de plajă. În toate zonele oraşului se poate ajunge în câteva minute cu mijloacele de transport public.

Locatie:
Situat la 300 metri de plaja, in apropiere se află oraşul vechi, castelul veneţian Fortezza, portul veneţian şi Muzeul de Arheologie, precum şi parcul public, Neranje Jami, fântâna Rimondi, precum şi Muzeul de Istorie şi Folclor.În toate zonele oraşului se poate ajunge în câteva minute cu mijloacele de transport public.




Facilitatile hotelului:
Receptie 24h, exchange, fax, room service, lounge, restaurant interior si exterior - masa tip bufet, bar, piscina exterioara, camera pentru bagaje, spalatorie, gym, sala de conferinta, rent-a-car, lift, sala de conferinte,iar pe acoperis:bar, jacuzzi si sezlonguri.

Facilitatile camerelor:
Camerele sunt decorate in stil clasic, cu un pat sau doua, dispunand de: aer conditionat, balcon, telefon, telefon in baie, TV, uscator de par, seif - contra cost, frigider - gratuit, detector de fum.