Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mistral Bay

de la
718 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul este situat in inima orasului Agios Nikolaos, la 80m fata de plaja, acesta oferind o priveliste mirifica asupra Golfului Mirabello.In Agios Nikolaos se poate vizita popularul lac \\\'Voulismeni\\\', restaurante traditionale, cafenele. Tot in apropiere este si satul Elounda si populara Insula Spinalonga.In iarna anului 2013-2014 a fost renovat in totalitate devenind astfel un hotel de 4*.Hotelul are o capacitate de 98 camere, impartite in camere standard cu vedere la oras, la mare sau partiala la mare.

Facilitati hotel: 24 ore receptie, Zona cu TV, Restaurant principal, bar in lobby, roof bar cu sezlonguri si umbrele fara costuri suplimentare, piscina incalzita afara care este insa mai mica,masa de tenis, WI-FI cu taxa,sala de conferinte, mini market, camera pentru bagaje, hotel Gay Friendly,

Dotari camere: aer conditionat individual , baia cu dus si hidromasaj, uscator de par, TV satellite, frigider, seif contra cost.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Facilitati

Piscină
Restaurant

Locatie