Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Marirena este situat in zona turistica Amoudara, la 4 km vest de orasul Heraklion si la doar 100 m de o plaja bine organizata cu nisip. Hotelul este aproape de intersectia care leaga Gazi de Drumul National, facilitand astfel o iesire rapida din oras si un inceput usor pentru excursiile catre Chania, Rethymnon si Agios Nicolas. Locuri importante precum Knossos si alte locuri arheologice sunt, de asemenea, usor accesibile. Aeroportul International Nikos Kazantzakis este la 10 km distanta de proprietate.

FACILITATI
Plaja: plaja cu nisip localizata la aproximativ 100 m distanta.
Piscine: piscina pentru adulti si piscina pentru copii.
Divertisment: inchiriere de masini si motociclete, excursii organizate, scufundari, calarie.

RESTAURANT
Oaspetii se pot bucura atat de masa de pranz, cat si de cea de seara la restaurantul hotelului Dionysus, care serveste mancaruri delicioase cretane si mediteraneene, preparate cu ingrediente de cea mai inalta calitate (ulei de masline din productie proprie, legume proaspete si carne locala). De asemenea, exista un snack-bar langa piscina, care serveste o gama larga de gustari, bauturi racoritoare si cocktailuri.

CAMERE
Hotelul Marirena este un complex hotelier care are camere pentru 2-4 persoane si studiouri pentru 2-3 persoane. Camerele sunt dotate cu frigider, fierbator, telefon, televiziune, seif, patut pentru copii, aer conditionat.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.