Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LYTTOS BEACH

de la
1144 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Fabulos 8,8 Booking Hotelul Lyttos Beach este amplasat pe plaja din statiunea Anissaras, la doar 5 km de orasul Hersonissos. Ascuns printre vastele gradini pline de culoare, hotelul ofera turistilor servicii de calitate si o plaja de nisip decorata cu Blue Flag. Hotelul este un un mozaic creat de soare, mare, nisip, munți, atletism, distracție și jocuri, relaxare, bucătărie rafinată greceasca și internationala si atmosferă prietenoasă .Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie 4 piscine exterioare sau pot opta pentru unul din cele 15 terenuri de tenis, un teren de fotbal si un teren de baschet. Hotelul ofera program de animatie in timpul zilei si program de divertisment seara . Turistii au posibilitatea de a practica diverse sporturi acvatice (sailing, surfing).

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Anissaras, la o distanta de 5 km de centrul statiunii Hersonissos si la 20 km de aeroportul din Heraklion. Hotelul este situat in mijlocul unei gradini de 60 ha de palmieri si vegetatie mediteraneana. La numai 5 km de hotel se afla Clubul de Golf al Cretei.

Website
Detaliile complete se gasesc pe www.lyttosbeach.gr

Drinks & food
Hotelul are in dotare un restaurant principal tip bufet, aici turistii pot degusta deliciile bucatariei locale sau international. Copii benecifiaza de un meniu dedicat. Restaurantul Zorbas este situat pe malul marii si ofera preparate bufet sau meniuri fixe. Hotelul dispune de 3 baruri.

Spa & wellness
Pentru momente de relaxare, hotelul are in dotare un centru spa si wellness, masaj, sauna, tratamente cosmetice (contra cost), sala de fitness.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Sporturi nautice
Centru Spa & Wellness
Restaurant
Hotel BAR
Teren de tenis

Locatie